Waterschaapherder

Werkcode: 324 396 Kopieer de werkcode

Art Demo profielfoto Dit schilderij toont een fascinerende scène die de kijker meeneemt naar een surrealistische wereld van spiritualiteit. De focus ligt op een herder wiens lichaam een ongewone blauwe tint heeft. Hij leunt ontspannen in het enkeldiepe water en toch komt zijn onderarm omhoog alsof het water waarin hij ligt verbazingwekkend stevig is.

Om hem heen rijzen eigenaardige rotswoningen op die in de wanden van de grot zijn ingebed. Deze bizarre structuren zouden een soort grot of nederzetting kunnen voorstellen en geven het tafereel een mysterieus en fascinerend karakter.

Het bijzondere aan deze afbeelding is de kudde schapen die naar de herder toe beweegt. De schapen vertrouwen hem alsof hij een spirituele gids is en hun aanwezigheid wekt de indruk dat de herder een spirituele band heeft met de natuur en de dieren. Het is alsof hij de rol van herder niet alleen in letterlijke zin maar ook in figuurlijke zin vervult.

Een roodachtig licht wordt weerkaatst in het water, waardoor het tafereel baadt in een warme gloed. Drie glas-in-loodramen lijken in het water te zweven als de Drie-eenheid, wat de mysterieuze maar ook religieuze tendens in het schilderij versterkt.

Over het geheel genomen creëert dit schilderij een unieke sfeer die de kijker doet nadenken over de verbinding tussen mens, natuur en spiritualiteit. Het nodigt uit om de symbolische betekenis van de afgebeelde elementen te onderzoeken en je eigen gedachten te vormen over de relatie tussen de herder, de schapen en de omgeving.

Dit werk wordt aangeboden door Art Demo

Je muren krijgen de waardige waarde door het unieke karakter van deze creatieve kunstwerken - of het nu de moeite waard is.
De onderscheidende stijl van de creatieve kunstenaar kan eeuwige impulsen voor u en uw gasten zijn.
Zelfs schijnbaar hyper-realistische motieven zijn zonder sjablonen uit deze kunstenaar ontstaan. Sternhagel gewoon.

Meer weten over Art Demo?

Klantbeoordelingen

Dit werk heeft nog geen beoordelingen.
3.731 klanten geven ons een 4,7 / 5

    U. Holwerda
    Nederland
    4.5 / 5

    Mooie website, enorme keus, duidelijke uitleg over het afdrukken van een foto op verschillend materiaal. We hebben in eerste instantie een verkeerde foto op staal ontvangen maar dit is snel en correct opgelost, communicatie met Werk aan de Muur als zeer prettig ervaren en binnen een paar dagen mochten we het juiste kunstwerk ontvangen. We zijn heel erg blij met de keuze die we hebben gemaakt, is precies zoals we in gedachten hadden. Wat ons betreft is Werk aan de Muur een aanrader!

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in oktober 2017
    Adri
    Nederland
    5 / 5

    Heel erg goed
    Mijn ervaring is nog maar gebaseerd op 1 aankoop, maar ik ben daar erg tevreden over. Het schilderij was precies zoals ik hoopte dat het zou zijn. Heel goed ingepakt waardoor kans op beschadigen klein is. Ook communicatie via mail was prettig. Zal zeer zeker nog een keer iets bestellen. Zeer grote keuze.

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in oktober 2018
    Margoo
    Nederland
    4 / 5

    Goede en snelle service
    Voor kantoor een prachtig schilderij gezien. Nadat ik het niet meer kon vinden op de website heb ik een mail gestuurd. Binnen 1 uur kreeg ik een reactie waar ik het schilderij kon vinden en hoe het heette. Ik werd op de hoogte gebracht wanneer het schilderij werd gebracht. Ook toen bleek dat de bezorgtijd niet uitkwam kreeg ik dezelfde dag nog een andere dag en tijd wat schikte. Kortom; Service en snelle reactie.

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in juli 2020
    Elvira
    Nederland
    5 / 5

    Alles heel goed geregeld
    Ik heb 2 keer een werk aan de muur gekocht. Ik ben echt heel erg tevreden. Vooral de goede communicatie valt gewoon op. Als ik een vraag had werd dit snel beantwoord. Heel vriendelijk en doeltreffend. Dat maak je lang niet altijd mee bij online winkels. Ook de lijsten zijn heel netjes verpakt als ze worden bezorgd. Nette ophang haken en ook mooie uitstraling En kleur van de afbeelding. Voldoet aan de verwachtingen. Kortom zeer tevreden.

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in september 2020
    Caroline Lichthart
    Nederland
    5 / 5

    Zowel inkomend als beeldmakers hebben wij en uitgaand als kopers vernemen wij de beste ervaringen met Werk aan de Muur.

    Geverifieerde beoordeling van Google Besteld in maart 2023
    Bert
    Nederland
    5 / 5

    Top service
    Hadden een foto op doek besteld voor verjaardag familie lid. Was op tijd binnen maar men bleek 2 orders verwisseld te hebben. Nog geen dag later hadden ze het al opgeruild maw alles op tijd voor de verjaardag. Maw top service die je niet vaak meer tegenkomt

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in september 2021
    Arjen
    Nederland
    5 / 5

    Voldoet aan alle verwachtingen
    Het bestelde werk werd vlot en adequaat verpakt geleverd. Het is een sierraad aan de muur.

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in september 2022
    Sandra
    Nederland
    4.5 / 5

    Super kwaliteit
    Voor de 2e keer een schilderij besteld,zeer mooie kwaliteit

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in januari 2022
    Danyelle
    Nederland
    3 / 5

    Ze zijn gemakkelijk telefonisch en schriftelijk bereikbaar, professionele oplossing bij klachten

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in oktober 2017
    Fred Schoenmacker
    Nederland
    5 / 5

    Het bedrijf -Werk aan de Muur- levert goed werk tegen een sympathieke prijs. Voor mij waren er twee belangrijke plussen: Ze hebben een goede en overzichtelijke site, waarbinnen ik probleemloos zelf mijn werkaandemuur kon samenstellen. Mooie extra plus: Bij iedere keuze of verandering, die je in hun digitale werkomgeving maakt, zie je gelijk wat de (herberekende) kosten zijn. En ik vond de communicatie prettig en adequaat: snel, vriendelijk en ter zake kundig. Er werd nl met mij overlegd over een door hen voorgestelde bewerking van mijn werkaandemuur opdat het resultaat nóg beter zou zijn. Daarnaast hadden we goed contact over de levering.

    Geverifieerde beoordeling van Google Besteld in juni 2023
    Dieter Rogiers
    Nederland
    5 / 5

    (Translated by Google) Beautiful, clear print on canvas. Delivery is also great! Recommended. (Original) Prachtige, heldere print op canvas. Levering is ook top! Aanrader.

    Geverifieerde beoordeling van Google Besteld in juni 2023
    Hans
    Nederland
    5 / 5

    Superbedrijf in elk opzicht. Doet wat het belooft.
    Vanaf het begin van mijn bestelling ben ik uitstekend op de hoogte gehouden van de stand van zaken. Gisteren werd het prima verpakt (alsof het een kostbaar museumstuk was) in uitstekende staat bezorgd. Het voldoet volkomen aan mijn verwachtingen, Het is een fraai sieraad in mijn woonkamer. Ik ga hier zeker vaker iets bestellen. Uit Haarlem komt alleen maar goeds is mijn ervaring en hieruit blijkt dat maar weer eens.

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in april 2021

Plus- en minpunten

  • Ragscherpe afdrukken
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout
  • Optioneel verkrijgbaar met baklijst
  • Geen akoestische werking
  • Niet verwisselbaar

Een klassiek en tijdloos materiaal

Kunst op canvas doet het goed aan elke wand, maar komt helemaal tot zijn recht in een klassieke inrichting. Om je canvas schilderij of foto op canvas nog meer karakter te geven kan je kiezen voor een afwerking met baklijst.

Canvas schilderijen en fotografische kunst op canvas van Werk aan de Muur worden geprint op spierwit polykatoen canvas doek van de hoogste kwaliteit. Het canvas doek wordt strak opgespannen over een houten frame van duurzaam PEFC-goedgekeurd hout.

Meer weten?

Meer over Canvas en de andere materialen vind je op:

Koop dit schilderij Waterschaapherder van Art Demo als reproductie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en ArtFrame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Materiaal
Wat is dit?
Opties
Eigen maat…
Je hebt gekozen voor een doorlopende zijkant. Niet het hele werk zal van de voorkant te zien zijn.
105,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden