Water rondel

Werkcode: 323 343 Kopieer de werkcode

Art Demo profielfoto Het schilderij geeft een fascinerende visuele voorstelling van de waterkringloop als een gesloten en eindeloos systeem. In deze surrealistische interpretatie blijft het water constant stromen zonder uit de cyclus te breken, wat de ononderbroken aard van dit vitale proces illustreert.

In het midden van het schilderij strekt zich een cirkelvormige waterloop uit, die de verschillende fasen van de watercyclus symboliseert, waaronder verdamping, condensatie, neerslag en afvloeiing. Het water begint zijn reis als een rustig meer of riviertje dat geleidelijk opstijgt in de lucht. Deze opstijgende waterdamppluimen condenseren zachtjes tot prachtige wolken die de binnenste cirkel omringen en het condensatieproces voorstellen.

Het kleurenpalet van het schilderij draagt bij aan de surrealistische sfeer. Het ingetogen blauw van het water en de lucht harmonieert perfect met het delicate wit van de omringende wolken die de binnenste cirkel sieren. Dit subtiele kleurcontrast geeft het tafereel een pure en sublieme sfeer en benadrukt de zuiverheid van water en het belang van de watercyclus voor het leven.

Dit kunstwerk zet de kijker aan om na te denken over het essentiële belang van de watercyclus voor ons dagelijks leven en het milieu. Het herinnert ons eraan hoe onvervangbaar water is voor onze overleving en hoe cruciaal het is om dit levensondersteunende element te beschermen en te behouden. De gesloten waterkringloop in de vorm van een cirkel symboliseert de tijdloze en oneindige aard van dit proces en benadrukt de gedeelde verantwoordelijkheid die we hebben om ervoor te zorgen dat de waterkringloop intact blijft en schoon water gegarandeerd is voor toekomstige generaties.

Dit werk wordt aangeboden door Art Demo

Je muren krijgen de waardige waarde door het unieke karakter van deze creatieve kunstwerken - of het nu de moeite waard is.
De onderscheidende stijl van de creatieve kunstenaar kan eeuwige impulsen voor u en uw gasten zijn.
Zelfs schijnbaar hyper-realistische motieven zijn zonder sjablonen uit deze kunstenaar ontstaan. Sternhagel gewoon.

Meer weten over Art Demo?

Klantbeoordelingen

Dit werk heeft nog geen beoordelingen.
3.728 klanten geven ons een 4,7 / 5

    Nely
    Nederland
    5 / 5

    Werk aan de Muur staat in ieder op mijn favorieten lijstje!
    Stipt op de afgesproken tijd werd vandaag de door mij bestelde fotoprint geleverd. Ik was zo benieuwd naar het resultaat. Nou ik kan je zeggen de print is fantastisch! Mooie kwaliteit materiaal {naadloos behang] en prachtige kleuren. Ik ben er super blij mee! Ik ga vast en zeker in de toekomst iets bestellen voor in de woonkamer. Bij deze wil ik je bedanken voor je advies .Daarnaast compliment voor de geleverde kwaliteit en service. Werk aan de Muur staat in ieder op mijn favorieten lijstje!

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in februari 2020
    Quido
    Nederland
    5 / 5

    Prachtig werk aan de muur en uitmuntende service!
    Door de Corono crisis kreeg ik te horen dat de levering van het werk aan de muur twee weken vertraging op zou lopen. Ik wilde het werk echter als cadeau geven. Werk aan de muur heeft alles op alles gezet om het werk toch op tijd te bezorgen. Wederom enorm bedankt voor deze service en de geweldige kwaliteit van het werk!

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in april 2020
    Rob Bussink
    Nederland
    5 / 5

    Super te service en perfecte levering.

    Geverifieerde beoordeling van Google Besteld in januari 2023
    Hilde
    Nederland
    5 / 5

    Super
    Uitzoeken was al een feestje even checken hoe die boven mijn bank zou staan allemaal zo simpel te regelen en na dat de bestelling was geplaatst werd ik heel goed en op een hele leuke manier op de hoogte gehouden van de vorderingen van “mijn werk”. Ook de levering ging professioneel.

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in november 2021
    Sjon
    Nederland
    5 / 5

    geweldig
    Goede verzending, prachtig exemplaar

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in december 2021
    Marga
    Nederland
    4.5 / 5

    super kwaliteit
    We zijn uiterst tevreden, en het heeft een prachtige plaats gekregen in onze woonkamer. Het was onbeschadigd, dankzij de geweldige verpakking. Zeer bedankt voor het geweldige werk wat jullie hebben geleverd .

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in november 2019
    Katy
    Nederland
    5 / 5

    Prettig
    Duidelijke mail over je bestelling. Goed te bereiken. Netjes verpakt en een heel mooi schilderij

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in oktober 2020
    Susanne
    Nederland
    5 / 5

    Fantastisch!
    Mooie site met erg veel keuze in prachtige foto's. Bestellen gaat makkelijk en prettig contact met het bedrijf.

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in september 2019
    Japke
    Nederland
    5 / 5

    Service uitstekend
    Na de bestelling uitstekend op de hoogte gehouden van het productieproces via mail.

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in augustus 2019
    H.P.J.van Oerle
    Nederland
    5 / 5

    Mooie collectie.
    Mooie, gevarieerde collectie. Duidelijke aanwijzingen wat en hoe je het uitgevoerd wilt hebben. Snelle levering. Uiterst tevreden.

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in juni 2021
    Henriette de Deugd
    Nederland
    4.5 / 5

    Super blij mee!
    Gisteren de canvas foto’s opgehangen. Ze zijn van mooie kwaliteit en supergoed ingepakt om te versturen. Dik tevreden . We genieten ervan als we er naar kijken. Succes met jullie bedrijf en misschien tot een volgende bestelling.

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in mei 2020
    Rob
    Nederland
    4.5 / 5

    Mooie producten, goede service
    Recent voor de tweede keer een werk besteld bij werkaandemuur.nl. Helaas door logistieke problemen bij de koeriersdienst (mogelijk i.v.m. corona-drukte) was de levering vertraagd en er was zelfs even sprake van dat deze was zoekgeraakt. Door de betrokkenheid en adequate service van de medewerkster van werkaandemuur.nl heb ik uiteindelijk het werk toch in goede staat ontvangen. Ik ben zeer tevreden over het resultaat en de service!

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in april 2020

Plus- en minpunten

  • Ragscherpe afdrukken
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout
  • Optioneel verkrijgbaar met baklijst
  • Geen akoestische werking
  • Niet verwisselbaar

Een klassiek en tijdloos materiaal

Kunst op canvas doet het goed aan elke wand, maar komt helemaal tot zijn recht in een klassieke inrichting. Om je canvas schilderij of foto op canvas nog meer karakter te geven kan je kiezen voor een afwerking met baklijst.

Canvas schilderijen en fotografische kunst op canvas van Werk aan de Muur worden geprint op spierwit polykatoen canvas doek van de hoogste kwaliteit. Het canvas doek wordt strak opgespannen over een houten frame van duurzaam PEFC-goedgekeurd hout.

Meer weten?

Meer over Canvas en de andere materialen vind je op:

Koop dit schilderij Water rondel van Art Demo als reproductie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en ArtFrame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Materiaal
Wat is dit?
Opties
Eigen maat…
Je hebt gekozen voor een doorlopende zijkant. Niet het hele werk zal van de voorkant te zien zijn.
88,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden