Tijdelijk tot 15% korting op Art Frame! Meer info Nog 11 uur geldig!

Een Werk aan de Muur shop

Wat als Eva niet in de appel had gebeten?

- Werkcode: 998 561

Christel De Buyser over Wat als Eva niet in de appel had gebeten?

Hoe een schoolopdracht meer dan 40 jaar later een mega kunstwerk kan worden. Maak iets wat niet kan was de opdracht. De kunstenares ging toen al helemaal los en heeft toen naast een hoofd met een vork er in, ook een baby in een peer gemaakt. Best gek maar zo werkt het brein van een kunstenares. De tekeningen zijn niet bewaard gebleven want die heeft de lerares toen gehouden als voorbeeld.
Toen waren het tekeningen, ingekleurd met waterverf, nu is kunstenares Christel De Buyser helemaal los gegaan met acrylverf en gold leaf. Vraag naar de beschikbaarheid van het origineel. het origineel is 85x110cm gemaakt met kunstenaarsmaterialen.
Wat als Eva niet in de appel had gebeten? Zouden we dan in peren groeien aan een boom? De dikke navelstreng loopt uit tot stevige steel aan een zwiepende boom. De ogen zijn beschermers van de baby. De kunstenares heeft de baby gemaakt met gold leaf en kijk naar het handje... De baby zit te giechelen in de veilige perenzak. Kunstenares Christel De Buyser heeft veel lol in het creëren en dat spat er in dit schilderij ook wel vanaf. De blaadjes zijn gegroepeerd per 3. Weet u wat het betekent? Rood staat voor liefde, blauw voor balans en paars de hogere zelf. Zij kan uren vertellen over haar kunstwerken.
Intuitief schilderen hoort er bij Christel De Buyser bij.
Wilt u meer weten over expo's en andere werken? Ook leert zij blinden en slechtzienden 3D kunst maken. Neem gerust een kijkje op haar website www.ChristelDeBuyser.nl
Foto origineel kunstwerk (zonder omgeving): Gian Van Eekelen
Christel De Buyser profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Christel De Buyser

Kunstenares, schrijfster, moeder, vrouw, partner, kind, familie, vriend, vijand, vechter, survivor... that's Christel De Buyser aka ChriBu!
Eat, sleep, paint, repeat!

Christel aka Chribu is
een begenadigd, gepassioneerd en selfmade kunstenares en artistiek talent.
Haar kunstcreaties zijn te vinden in België, Nederland, Frankrijk, Duitsland, Spanje,
Australie en zelfs in Guadeloupe.
Zij is al haar hele leven creatief en liep als klein meisje met een emmertje met schilderspulletjes over de boerderij.

Het onmogelijke is mogelijk!
Na een langdurige strijd, zet de kunstenares zich ondanks haar beperkte energie in als vrijwilliger voor speciale mensen, zoals mensen met een visuele handicap. Zo geeft zij op haar manier iets terug aan de maatschappij en draagt hierdoor haar steentje bij.

Haar passie om te creëren, schilderen in de diepte en kleur geven aan het ongrijpbare, zorgt ervoor dat zij streeft om het onmogelijke mogelijk te maken. Zinnenprikkelende werken, die waar te nemen zijn met meerdere zintuigen, zijn er om te 'beleven' en zij leert ze aan anderen ook te maken.

Creëren is niet denken in problemen maar in oplossingen. Dit werkt ook door op je dagelijkse leven. Zo worden tijdens de workshops de hersenen geprikkeld om te schakelen als een soort van hersengymnastiek. Deze prikkelingen maken stoffen in de hersenen vrij wat resulteert in emotie en inzichten.
Haar hoofd zit vol ideeën en een kunstwerk begint ook vaak met kleine gebeurtenissen die dan

Alle werken van Christel De Buyser


Waarom je kiest voor Wat als Eva niet in de appel had gebeten? op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Wat als Eva niet in de appel had gebeten?

Koop dit schilderij Wat als Eva niet in de appel had gebeten? van Christel De Buyser als reproductie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 998 561

Shop Art Frame tijdens onze kortingsactie!
Nog 11 uur geldig!

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
153,- Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.