Een Werk aan de Muur shop

Wat komt eraan vraagt het westen zich af?

- Werkcode: 1 035 536

Jan Keteleer over Wat komt eraan vraagt het westen zich af?

Het is duidelijk een nazomerdag op het strand die er vlekkeloos uitziet; Twee gebruinde dames in badpak lopen langs het strand met de zee op de achtergrond bij een strakblauwe lucht. Toch staan ze stil en kijken beiden naar wat komen gaat.... je ziet in de hemelsblauwe lucht de eerste tekenen van wolken. Gaat het regenen, stormen of is er iets anders aan de hand. Wij als kijkers weten dat niet en dit beeld vertelt ons dat ook niet.

Ik maakte dit werk aan het einde van de zomer van 2022 en de eerste tekenen van de herfst worden zichtbaar. Het is ook de tijd waarin onze westerse wereld onder druk staat met de oorlog die in Oekraïne woedt en we niet weten wat er komen gaat.
Wat er de komende winter gaat gebeuren, de vraag die iedereen zich stelt en niemand kan beantwoorden.

De twee dames in badpak symboliseren dus onze westerse wereld die gewend is om in luxe te baden. Dat de twee dames plotseling stoppen en zich afvragen wat er komt symboliseert ons, wij zijn deze dames die zich vragen stellen maar het antwoord niet weten.
Jan Keteleer profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Jan Keteleer

WERK aan de MUUR presenteert het werk van de Belgische kunstenaar Jan Keteleer (JanKé). Oude kunst is een van zijn interesses, maar je kunt ook voorbeelden vinden van zijn werk in pop art en impressionisme.
Als je door het portfolio van Jan Keteleer bladert, vind je zowel prachtige natuurscènes, schilderachtige afbeeldingen van dieren of op pop art gebaseerde naakten.

De definitie van kunst die Jan Keteleer hanteert is: “Al de bestaande technieken zodanig beheersen dat je volledig uiting kan geven aan wat je wenst over te brengen”.

Alle werken van Jan Keteleer


Waarom je kiest voor Wat komt eraan vraagt het westen zich af? op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Wat komt eraan vraagt het westen zich af?

Koop dit digital art werk Wat komt eraan vraagt het westen zich af? van Jan Keteleer als reproductie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 1 035 536
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
164,- Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.