Waterlelies en bergen in Ierland

- Werkcode: 1 034 490

Hanneke Luit over Waterlelies en bergen in Ierland

Een prachtige meertje met waterlelies ergens in het graafschap Galway in Ierland. Ten zuiden van Connemarra National park ligt een verlaten en wat onherbergzaam gebied met verschillende kleine meren. Een contrastrijke wolkenlucht maakt er een mooi plaatje van.
Hanneke Luit profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Hanneke Luit

Voor mijn vroegere werk als dansconsulent was er vaak geen geld voor het maken van een fotoreportage. Daarom heb ik dat zelf opgepakt, fotovakschool gedaan en steeds meer plezier in het fotograferen gekregen. Vroeger wilde ik gaan schilderen als ik niet meer kon dansen, dat is dus fotograferen geworden, schilderen met licht. Natuur is mijn grootste inspiratiebron en ik wil mensen graag laten meegenieten van de mooie dingen die ik zie.

Alle werken van Hanneke Luit


Waarom je kiest voor Waterlelies en bergen in Ierland op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Waterlelies en bergen in Ierland

Koop de foto Waterlelies en bergen in Ierland van Hanneke Luit op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 1 034 490
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
140,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden