Waterlelies in de schaduw van Jan Keteleer

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 451146
Kies het materiaal Meer informatie
Fotoprint
Kies materiaal opties Speciale wens?
Wil je er een lijst omheen?
Let op, de witrand wordt binnenin toegevoegd. De gekozen maat van de fotoprint verandert hierdoor niet. Het werk wordt dus kleiner geprint als er een witrand gekozen wordt.
84 gratis verzending!

Omschrijving

Bloemen Collectie
© designed by Jan Keteleer

Op zichzelf, of zelfs wanneer het wordt gecombineerd met het stuk van de andere waterlelies in deze collectie, zal dit waterleliespoor zeker indruk maken. Tegelijkertijd is dit een scène die ons gedachten over grote vrede in gedachten kan brengen. Er is een kwaliteit aan stukken zoals deze waarin we naadloos en vrij plotseling worden teruggebracht naar een andere tijd of plaats. We kunnen niet voor eeuwig in het verleden leven, maar dit charmante, suggestieve stuk laat ons af en toe afdrijven.

Dit werk wordt aangeboden door Jan Keteleer

Jan Keteleer profielfotoWERK aan de MUUR presenteert het werk van de Belgische kunstenaar Jan Keteleer (JanKé). Oude kunst is een van zijn interesses, maar je kunt ook voorbeelden vinden van zijn werk in pop art en impressionisme.
Als je door het portfolio van Jan Keteleer bladert, vind je zowel prachtige natuurscènes, schilderachtige afbeeldingen van dieren of op pop art gebaseerde naakten.

De definitie van kunst die Jan Keteleer hanteert is: “Al de bestaande technieken zodanig beheersen dat je volledig uiting kan geven aan wat je wenst over te brengen”.

Alle werken