Waterlelies in een vijver

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 451143
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
127 gratis verzending!

Omschrijving

Bloemen Collectie
© designed by Jan Keteleer

Veel mensen stellen waterlelies voor, en ze stellen zich iets zachts voor, zachtaardig. Je kunt het zeker eens zijn met die definitie wanneer je over deze eerste van twee schilderijen kijkt om waterlelies te bespelen. De zachtheid die uit dit schilderij voortkomt, is zo diepzinnig dat je je zoiets als dit gemakkelijk in een woonkamer of slaapkamer kunt voorstellen. Met andere woorden, waar je ook vrede wilt eisen, dit schilderij zou een goede manier zijn om ervoor te zorgen dat anderen het begrijpen. Er is iets rustigs aan dit stuk dat ons de behoefte geeft om diep in onszelf te kijken, ongeacht wat er eigenlijk zou kunnen bestaan onder het eenvoudige oppervlak.

Over Jan Keteleer

Jan Keteleer profielfotoWERK aan de MUUR presenteert het werk van de Belgische kunstenaar Jan Keteleer (JanKé). Oude kunst is een van zijn interesses, maar je kunt ook voorbeelden vinden van zijn werk in pop art en impressionisme.
Als je door het portfolio van Jan Keteleer bladert, vind je zowel prachtige natuurscènes, schilderachtige afbeeldingen van dieren of op pop art gebaseerde naakten.

De definitie van kunst die Jan Keteleer hanteert is: “Al de bestaande technieken zodanig beheersen dat je volledig uiting kan geven aan wat je wenst over te brengen”.

Alle werken