Watertoren Assendelft

- Werkcode: 650 101

Pascal Fielmich over Watertoren Assendelft

ASSENDELFT – De watertoren op de hoek van de Communicatieweg Oost en Vaartdijk is in 1885 gebouwd en ontworpen door architect D. de Leeuw. Het is de oudste bewaard gebleven watertoren in Noord-Holland en heeft bijna honderd jaar dienst gedaan als hoogreservoir voor drinkwatervoorziening in de Zaanstreek.

In 1922 is de toren ingrijpend verbouwd en verhoogd naar bijna 42 meter. Recentelijk is de watertoren gerestaureerd en opnieuw verbouwd, hierbij is de toren geschikt gemaakt voor kantoren. In 2017 is de watertoren in gebruik genomen door diverse bedrijven. Op de bovenste etage bevindt zich een horecagelegenheid.
Pascal Fielmich profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Pascal Fielmich

Alle werken van Pascal Fielmich


Waarom je kiest voor Watertoren Assendelft als fotoprint

  • We zijn zeer tevreden over de kwaliteit. Het inkaderen hebben we overgelaten aan een plaatselijke handelaar omdat we een heel specifiek frame wensten.
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Dik fotopapier
  • Lijst de fotoprint zelf in

Watertoren Assendelft

Koop de foto Watertoren Assendelft van Pascal Fielmich op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 650 101
Kies het materiaal Meer info
Fotoprint
Kies opties Speciale wens?
Wil je er een lijst omheen?
Let op, de witrand wordt binnenin toegevoegd. De gekozen maat van de fotoprint verandert hierdoor niet. Het werk wordt dus kleiner geprint als er een witrand gekozen wordt.
71,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden