Watertoren Wilhelminapark Breda

van JPWFoto

Watertoren Wilhelminapark Breda van JPWFoto

Koop dit werk op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 738682
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
95 gratis verzending!

Omschrijving

Eén van de karakteristieke historische gebouwen in Breda is de prachtige watertoren aan de Wilhelminasingel. In de kern van de stad, is deze toren vanuit verschillende hoeken te zien. Tussen de bomen een moeilijk gebouw om op de foto vast te leggen.
In dit geval koos ik voor een doorkijkje door het herfstblad aan het Wilhelminapark. De kleuren van het blad, komen mooi samen met de rode stenen van de watertoren.
Combineer deze foto met detailbeelden van andere torens en je creëert een knappe verzameling van de stad.

Dit werk wordt aangeboden door JPWFoto

JPWFoto profielfotoWat ooit (jaren '90) begon als reisfotografie, groeide uit tot een uit de hand lopende hobby. Fotografie werd een dagelijkse bezigheid. Kleurnegatief werd dia, aangevuld met fascinatie voor zwart-wit fotografie. De Kodak T-Max, Tri-X en Ilford negatieffilms zette ik in mijn doka om in krachtige zwart-wit platen. Begin 2000 liet ik de doka achter me om me verder onder te dompelen in de mogelijkheden van de digitale fotografie. Inmiddels ben ik dagelijks bezig met het plezier van beelden creëren en zaken die daarmee samenhangen in Breda en verre omgeving. Mijn fotowerken sieren inmiddels menig website, brochure en - vooral ook - wand. Nog iedere keer kan ik daarvan met gepaste trots genieten!

Alle werken