Een Werk aan de Muur shop

Waterval Cascades du Ray Pic

- Werkcode: 134051

JPWFoto over Waterval Cascades du Ray Pic

In de Ardèche bevind zich de indrukwekkende waterval Cascades du Ray Pic. Hoog boven in de rotsen, lijkt de waterval zich uit het niets naar beneden te storten in een klein meer. Naast de schoonheid van de waterval is de omringende rotspartij bijzonder bezienswaardig. De basaltrotsen lijken zich als een waterval in grote zuilen van bovenaf naar beneden te storten. Voor de natuurliefhebber een bezoekje waard!
JPWFoto profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door JPWFoto

Wat ooit (jaren '90) begon als reisfotografie, groeide uit tot een uit de hand lopende hobby. Fotografie werd een dagelijkse bezigheid. Kleurnegatief werd dia, aangevuld met fascinatie voor zwart-wit fotografie. De Kodak T-Max, Tri-X en Ilford negatieffilms zette ik in mijn doka om in krachtige zwart-wit platen. Begin 2000 liet ik de doka achter me om me verder onder te dompelen in de mogelijkheden van de digitale fotografie. Inmiddels ben ik dagelijks bezig met het plezier van beelden creëren en zaken die daarmee samenhangen in Breda en verre omgeving. Mijn fotowerken sieren inmiddels menig website, brochure en - vooral ook - wand. Nog iedere keer kan ik daarvan met gepaste trots genieten!

Alle werken van JPWFoto


Meer weten over JPWFoto?
Lees het verhaal achter de beeldmaker!


Waarom je kiest voor Waterval Cascades du Ray Pic op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Waterval Cascades du Ray Pic

Koop de foto Waterval Cascades du Ray Pic van JPWFoto op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 134051
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
105 Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.