Een Werk aan de Muur shop

Waterval in Zwitserland | Sneeuw en bloemetjes

- Werkcode: 491201

Yvette Baur over Waterval in Zwitserland | Sneeuw en bloemetjes

Ik maakte deze foto in Zwitserland. In de ochtend werden we wakker en had het bovenin de bergen onverwacht gesneeuwd. Later op de dag reden we met de auto door de prachtige landschappen en ineens zag ik deze waterval. Ik moest er een foto van maken! Als voorgrond heb ik een bloemenveld gebruikt. Ik vind de combinatie bovenin besneeuwde dennenbomen en onderin bloemen erg tof.
Yvette Baur profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Yvette Baur

Hi, leuk dat je mijn werk bekijkt! Ik ben Yvette Baur, een fotograaf en illustrator met een grote liefde voor reizen, natuur en zonsondergangen. Dat is dan ook in mijn foto's en illustraties terug te zien.

Ik houd ervan om nieuwe plekken en culturen te ontdekken. Vooral tijdens mijn reizen in het buitenland, maar ook in Nederland zijn er mooie plekjes te vinden.

Deze mooie landschappen, gebouwen of details leg ik dan ook graag voor jou vast. Verdiend mijn werk een plekje bij jou aan de muur?

Benieuwd naar anderen werken die ik heb gemaakt? Klik dan hier beneden op "alle werken".

Alle werken van Yvette Baur


Meer weten over Yvette Baur?
Lees het verhaal achter de beeldmaker!


Waarom je kiest voor Waterval in Zwitserland | Sneeuw en bloemetjes als fotoprint

  • We zijn zeer tevreden over de kwaliteit. Het inkaderen hebben we overgelaten aan een plaatselijke handelaar omdat we een heel specifiek frame wensten.
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Dik fotopapier
  • Lijst de fotoprint zelf in

Waterval in Zwitserland | Sneeuw en bloemetjes

Koop de foto Waterval in Zwitserland | Sneeuw en bloemetjes van Yvette Baur op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 491201
Kies het materiaal Meer informatie
Fotoprint
Kies materiaal opties Speciale wens?
Wil je er een lijst omheen?
Let op, de witrand wordt binnenin toegevoegd. De gekozen maat van de fotoprint verandert hierdoor niet. Het werk wordt dus kleiner geprint als er een witrand gekozen wordt.
70 Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.