Waves

Werkcode: 426 592 Kopieer de werkcode

Photo Wall Decoration profielfoto De zee van boven, Madeira Portugal

Dit werk wordt aangeboden door Photo Wall Decoration

Photo Wall Decoration Shop, een prachtige verzameling van hoge kwaliteit wanddecoraties voor aan de muur thuis of voor op kantoor. Hier vindt u unieke beelden van onder andere New York, San Francisco, Chicago en Los Angeles maar ook natuurlijk van Amsterdam, Den Haag, Rotterdam en niet te vergeten Haarlem. Naast de stadsgezichten staan er ook prachtige afbeeldingen van landschappen en architectuur in mijn shop. Dit allemaal door mijzelf gemaakt en met veel passie en toewijding bewerkt.

Voor meer mogelijkheden, suggesties en ander vragen, kunt u terecht via de contact pagina van Werk aan de Muur contact of stuur een mailtje naar info@photowalldecoration.com

Meer werk van mij kunt u vinden op o.a. https://www.flickr.com/photos/from-reinier waar ik de meeste foto's die ik maak online zet.

Met vriendelijke groet,

Reinier Snijders, Photo Wall Decoration

Meer weten over Photo Wall Decoration?

Dit werk heeft nog geen beoordelingen.
3.696 klanten geven ons een 4,7 / 5

FRANÇOIS
Nederland
5 / 5

Prachtig acrylglas kunstwerken!
Hele mooie grote kunstwerken op acrylglas! Heel goed systeem om ze aan de muur te bevestigen! Fijne chat bij kleine probleempjes, alles wordt op zeer korte tijd opgelost! App waarmee je kan zien hoe een kunstwerk in je kamer hangt is super! Je ziet of het past van kleur en stijl bij je interieur! Moest ik nog een kunstwerk nodig hebben, koop ik zeker hier! Veel keuze, uitstekende kwaliteit en prima service!

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in januari 2022
Peet
Nederland
5 / 5

In een woord geweldig!!!
Goeie communicatie,leuk dat jullie vragen om een foto,meeleven met de klant,bezorging was ook perfect geregeld.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in maart 2020
Cees
Nederland
5 / 5

Geweldig
Mijn eerste mooie reproductie op Alu bibond. Kleurechte weergave. Goed ophangsysteem en is stevig ingepakt opgestuurd. Een echte aanrader en ik ben alweer aan het zoeken naar een andere reproductie.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in december 2021
Nol
Nederland
5 / 5

Alles keurig verzorgd zoals afgesproken. Bijzonder vriendelijke mailtjes en de bezorging een dag uitstellen was geen probleem. We zijn blij met het mooie canvaswerk op onze slaapkamer. Heel handig is jullie app, om alvast een idee te krijgen hoe het werk zou staan.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in november 2017
Ronny
Nederland
5 / 5

Ik vind de canvas die ik besteld heb top heel mooi verzorgd en netjes afgeleverd. Ik was zo tevreden dat ik al een tweede besteld heb. Super gewoon

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in juni 2018
Hans
Nederland
5 / 5

Superbedrijf in elk opzicht. Doet wat het belooft.
Vanaf het begin van mijn bestelling ben ik uitstekend op de hoogte gehouden van de stand van zaken. Gisteren werd het prima verpakt (alsof het een kostbaar museumstuk was) in uitstekende staat bezorgd. Het voldoet volkomen aan mijn verwachtingen, Het is een fraai sieraad in mijn woonkamer. Ik ga hier zeker vaker iets bestellen. Uit Haarlem komt alleen maar goeds is mijn ervaring en hieruit blijkt dat maar weer eens.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in april 2021
Joke
Nederland
5 / 5

Snel geleverd en het ziet er top uit.
Vond het best spannend om achter de pc een schilderij te bestellen. Maar alles mooi en snel geleverd. Top.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in januari 2020
Kim sevriens
Nederland
4.5 / 5

Snelle levering, leveren prachtig werk!

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in augustus 2017
M.
Nederland
5 / 5

Betaalbare kunst aan de muur
Prettige website waardoor je eindelijk de Ikea schilderijen kunt vervangen door iets betaalbaars en moois. Af te drukken als poster, of op verschillende andere ondergronden op verschillende formaten. Wij zijn er erg blij mee. Wordt goed verpakt en redelijk snel verzonden. Wij komen zeker nog eens terug.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in mei 2021
Kees Vermeer
Nederland
5 / 5

De aangegeven levertijd van een week klopte perfect, alleen jammer dat dag van levering en tijd niet werden doorgegeven. De canvas doeken met afbeelding voldoen geheel aan onze verwachting en daar zijn we erg blij mee.

Geverifieerde beoordeling van Google Besteld in september 2021
Henk Jaap Kloosterman
Nederland
5 / 5

Chapeau en best practice in klantvriendelijkheid
Wij hadden een werk besteld bij werkaandemuur, wat bij aankomst helaas een heel kleine beschadiging had, die wel op een storende en zeer zichbare plak zat. Nadat we deze beschadiging gemeld hadden, werd dit op uitermate soepele en zorgvuldige wijze afgehandeld en kregen we binnen week een vervangend exemplaar thuis bezorgd. Chapeau en best practice in klantvriendelijkheid, we maken dit ook wel eens anders mee !! Wat we ook schattig vonden, is dat we het oude (licht beschadigde) exemplaar mochten houden, met de suggestie om het werk te schenken aan een non-profit organisatie in de buurt, die vaak ondanks de beschadiging vaak erg blij zijn met zo’n gratis kunstwerk. Dat gaat we dan ook zeker doen !!

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in augustus 2022
Rachel
Nederland
5 / 5

Goede kwaliteit, snelle levering
Heel goed, een aanrader

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in april 2021

Plus- en minpunten

  • Ragscherpe afdrukken
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout
  • Optioneel verkrijgbaar met baklijst
  • Geen akoestische werking
  • Niet verwisselbaar

Een klassiek en tijdloos materiaal

Kunst op canvas doet het goed aan elke wand, maar komt helemaal tot zijn recht in een klassieke inrichting. Om je canvas schilderij of foto op canvas nog meer karakter te geven kan je kiezen voor een afwerking met baklijst.

Canvas schilderijen en fotografische kunst op canvas van Werk aan de Muur worden geprint op spierwit polykatoen canvas doek van de hoogste kwaliteit. Het canvas doek wordt strak opgespannen over een houten frame van duurzaam PEFC-goedgekeurd hout.

Meer weten?

Meer over Canvas en de andere materialen vind je op:

Koop de foto Waves van Photo Wall Decoration op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en ArtFrame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Materiaal
Wat is dit?
Opties
Eigen maat…
152,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden