We sluiten ons af voor wat er om ons heen is. van Jan Keteleer

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 760438
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
143 gratis verzending!

Omschrijving

Hoe vaak sluiten wij ons niet af voor het racisme dat overal om ons heen bestaat? In dit krachtige beeld kunnen we zien dat een jong zwart meisje haar handen over haar oren houdt. Ze laat ons zien wat we haar, en alle andere zwarte burgers in onze buurten en daarbuiten, aandoen als we ons afsluiten voor racisme. Dit is een gedurfd beeld dat ons achterlaat met de gedachte dat we beter moeten doen. We moeten harder werken. We moeten helpen een deel van de last van onze gekleurde vrienden weg te nemen

Dit werk wordt aangeboden door Jan Keteleer

Jan Keteleer profielfotoWERK aan de MUUR presenteert het werk van de Belgische kunstenaar Jan Keteleer (JanKé). Oude kunst is een van zijn interesses, maar je kunt ook voorbeelden vinden van zijn werk in pop art en impressionisme.
Als je door het portfolio van Jan Keteleer bladert, vind je zowel prachtige natuurscènes, schilderachtige afbeeldingen van dieren of op pop art gebaseerde naakten.

De definitie van kunst die Jan Keteleer hanteert is: “Al de bestaande technieken zodanig beheersen dat je volledig uiting kan geven aan wat je wenst over te brengen”.

Alle werken