Welkom in het huis met de roos

- Werkcode: 873 704

Jacques Jullens over Welkom in het huis met de roos

Typische Franse straatjes met een typische entree. Enigszins verweerd, maar nog met zoveel karakter dat je nieuwsgierig wordt wat er achter deze deur schuil gaat.
Jacques Jullens profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Jacques Jullens

Vanaf het moment dat ik op mijn 11e een fotocamera in mijn handen kreeg is deze intense liefde nooit meer vervlogen. Van analoog naar digitaal, van doka naar lightroom en photoshop en van autodidact naar fotovakschool. Met de camera in mijn hand ben ik het beste in mijn element met mensen, bedrijven, sport en natuurlijk onderweg voor het onverwachte als je om je heen kijkt.

Alle werken van Jacques Jullens


Waarom je kiest voor Welkom in het huis met de roos als fotoprint

  • We zijn zeer tevreden over de kwaliteit. Het inkaderen hebben we overgelaten aan een plaatselijke handelaar omdat we een heel specifiek frame wensten.
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Dik fotopapier
  • Lijst de fotoprint zelf in

Welkom in het huis met de roos

Koop de foto Welkom in het huis met de roos van Jacques Jullens op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 873 704
Kies het materiaal Meer info
Fotoprint
Kies opties Speciale wens?
Wil je er een lijst omheen?
Let op, de witrand wordt binnenin toegevoegd. De gekozen maat van de fotoprint verandert hierdoor niet. Het werk wordt dus kleiner geprint als er een witrand gekozen wordt.
48,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden