Wereldkaart op blauwe houten planken

- Werkcode: 386 448

WereldkaartenShop over Wereldkaart op blauwe houten planken

Wereldkaart op blauwe houten planken is een Wereldkaart dat door middel van een digitale bewerking op een fotobeeld van een oude blauwe verweerde schuurdeur is geplaatst.
De oude verweerde schuurdeur heb ik gefotografeerd in het mooie Franse kustplaatsje Carnac in de provincie Bretagne.

Deze wereldkaart betreft een fotobeeld en is daarom een geschikte wanddecoratie voor woon- en zakelijke interieurs waar geen echte houten planken aan de muur kan worden gehangen, maar deze sfeervolle hout-uitstraling wel gewenst is.
WereldkaartenShop profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door WereldkaartenShop

Artistieke en moderne Wereldkaarten uit de ontwerpstudio en atelier van WatercolorWall.
Alle kaartendesigns in deze webshop zijn geïllustreerd door grafisch ontwerper en kunstschilder Ricardo Bouman.
In zijn ontwerpstudio maakt hij cartografische illustaties met o.a. verf- en inktsoorten en maakt hij digitale kaarten 'lijntekeningen en typografische designs' in moderne en artistieke stijlen.
Nieuwe werken en werkprocessen deelt hij op Instagram via: @wereldkaartenshop of via https://www.instagram.com/wereldkaarten.shop/

Door zijn interesse in reizen, schilderkunst en topografie is Ricardo in 2016 gestart met Artistieke Cartografie. Dit groeide uit tot de collecties: Wereldkaarten, Land- en Stadskaarten. Naast schilderkunst maakt hij ook collages, zoals zijn 'Wereldkaart van Koffiebonen': https://bit.ly/2mQIraK Deze unieke collage bestaat uit honderden koffieboontjes die één voor één op een grote acrylplaat zijn gelijmd.

De cartografische werken zijn in hoge resolutie gedigitaliseerd, wat mogelijk maakt om ook grote wand vullende prints 'zoals behang' te bestellen.
Benieuwd naar voorbeelden? Lees dan hier het interview met Ricardo Bouman op de Werk aan de Muur Beeldmakers Blog via: https://bit.ly/2mp8nqY

Alle werken van WereldkaartenShop


Meer weten over WereldkaartenShop?
Lees het verhaal achter de beeldmaker!


Waarom je kiest voor Wereldkaart op blauwe houten planken op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Wereldkaart op blauwe houten planken

Koop dit digital art werk Wereldkaart op blauwe houten planken van WereldkaartenShop als reproductie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 386 448
Kies het materiaal Meer info
Canvas
Kies opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
166,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden