Wereldkaart, pinguinprojectie

van Frans Blok

Wereldkaart, pinguinprojectie van Frans Blok

Koop dit werk op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 274970

10% woonseizoen korting!
Nog 10 dagen en 9 uur geldig!

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
136 122 gratis verzending!

Omschrijving

Een kaart van de onze planeet zoals we 'm zelden zien: de Antarctische of pinguïnprojectie. Met de zuidpool in het midden en daar omheen de continenten Afrika, Australië en Zuid-Amerika en op iets grotere afstand Europa, Azië en Noord-Amerika. De Grote, Atlantische en Indische Oceaan blijken eigenlijk één grote wereldzee te zijn met een paar eilanden en een schiereiland.

Dit werk wordt aangeboden door Frans Blok

Frans Blok profielfotoMijn werk bevindt zich in het grensgebied van fotografie, schilderkunst, computervisuals en grafisch ontwerp. Met mijn bedrijf 3Develop doe ik werk in opdracht maar dezelfde technieken, vaardigheden en software zet ik ook in voor het maken van vrij werk.Ik ben van oorsprong architect en ik woon in Rotterdam, vandaar dat de architectuur en de geschiedenis van die stad een belangrijke inspiratiebron vormen. Maar ook reizen naar onder andere IJsland en Groot-Brittannië, of wandelingen in Nederland, leveren veel materiaal op. Ontdekken en verbeelden, het zien en laten zien van kwaliteit en schoonheid, daar gaat het om in mijn werk.

Alle werken