Wereldkaart van Beton

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 542970
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
110 gratis verzending!

Omschrijving

De schoonheid van beton. Handgemaakte wereldkaart waarbij cement / beton de hoofdrol speelt.
De kaart van de wereld is in dit geval geboetseerd op een geschilderde marineblauwe achtergrond in een abstracte stijl met brede ' goed zichtbare' penseelstreken.
Alle continenten zijn gemaakt met cement en door middel van een paletmes aangebracht. De wereldkaart heeft hierdoor een ruwe en stoere uitstraling met een contrastrijke reliëf.

De originele wereldkaart heeft een formaat van 160x90cm en is in hoge resolutie gefotografeerd. De fijne en rauwe details van het opgedroogde cement en de penseelstreken zijn daarom goed zichtbaar. Voor een Close-up van dit werk klik je op de foto.

Deze unieke wereldkaart is een mooie eyecatcher in de stijl van 'Raw Beauty" en past bijvoorbeeld perfect in een stoere jongenskamer, vergaderruimte (van een bouwbedrijf) of in een woonkamer of interieur met een industriële stijl waar de Betonlook in voorkomt.

Wereldkaarten zijn 'story starters' en zorgen zowel thuis als op kantoor voor leuke en interessante gesprekken over de mooie plekken die we hebben bezocht op de wereld.
Ricardo Bouman, creatief eigenaar van Wereldkaarten.Shop maakt bijzondere handgemaakte Wereld- Land- en Stadskaarten voor reisliefhebbers die mooie reisgerelateerde kunst aan de muur willen.

Over - Wereldkaarten.shop -

- Wereldkaarten.shop - profielfotoWereldkaarten.Shop creëert bijzondere artistieke Wereldkaarten en Landkaarten.
De persoon achter de kaarten is Ricardo Bouman, een grafisch ontwerper uit Zoetermeer.
In zijn ontwerpstudio creëert hij handgemaakte cartografische kunstwerken met onder andere verf- en inktsoorten. Ook illustreert hij digitale kaarten in moderne stijlen.

Ricardo is al van jongs af aan creatief bezig met aquarel en schildert o.a. landschappen en stadsgezichten. Door zijn interesse in reizen en topografie is hij in 2016 gestart met het maken van Artistieke Cartografie. Dit groeide uit tot een unieke collectie, bestaande uit moderne en artistieke kaartendesigns, geschilderd met aquarel, acrylverf- en inktsoorten of als collage met natuurlijke materialen, zoals zijn 'Wereldkaart van Koffiebonen' die u hier kunt bekijken: https://bit.ly/2mQIraK

Lees het interview van Ricardo Bouman over zijn artistieke cartografie op de Werk aan de Muur Beeldmakers Blog op: https://bit.ly/2mp8nqY

Alle originele schilderijen en illustraties zijn in hoge resolutie gefotografeerd en digitaal geoptimaliseerd voor mooiste resultaat aan de muur op je gewenste formaat en materiaalsoort.

Wereldse groet,

Ricardo Bouman | https://www.wereldkaarten.shop

Alle werken