Wereldkaart van roest | metaal en aquarel

- Werkcode: 955 695

WereldkaartenShop over Wereldkaart van roest | metaal en aquarel

Deze kleur- en contrastrijke wereldkaart is een samensmelting van een fotobeeld van een gecorrodeerde stuk metaal en aquarel schilderkunst op een vezelrijke papier.
Alle continenten bestaan uit roest met een kleurrijke gradatie die van bovenaf azuurblauw is en naar beneden toe steeds meer roestige bruine, rode en aardse tinten weergeeft met prachtige structuren. De achtergrond bestaat uit een vezelrijke katoenen aquarelpapier waar ik met zwarte aquarel op heb geschilderd met de ‘nat op nat techniek’ met een mooie granulatie. Deze losse elementen heb ik op digitale wijze samengebracht.

Deze wereldkaart heeft een volledig zwarte achtergrond in aquarel. Deze wereldkaart is ook verkrijgbaar met een mooie aquarel kader waar aan de zijkanten de penseelstreken te zien zijn.

Deze wereldkaart valt onder digital art en qua stijl is het een combinatie van moderne hedendaagse kunst, Wabi-sabi en abstracte kunst.
Wabi-sabi is een wereldbeeld waarin de acceptatie van imperfectie centraal staat. De esthetiek wordt soms beschreven als het waarderen van schoonheid die imperfect en /of onvolledig van aard is.

Het structuur van het roest en papiervezels zorgen voor een stoere en industriële look, die perfect gecombineerd kan worden in een moderne of industriële wooninterieur of in een kantoorruimte.
Kortom een bijzondere wereldkaart voor de liefhebbers van metaalindustrie en een ruigere Grunge look in het interieur zoals in de woonkamer, slaapkamer, keuken, thuiskantoor of ontvangsthal.
WereldkaartenShop profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door WereldkaartenShop

Artistieke en moderne Wereldkaarten uit de ontwerpstudio en atelier van WatercolorWall.
Alle kaartendesigns in deze webshop zijn geïllustreerd door grafisch ontwerper en kunstschilder Ricardo Bouman.
In zijn ontwerpstudio maakt hij cartografische illustaties met o.a. verf- en inktsoorten en maakt hij digitale kaarten 'lijntekeningen en typografische designs' in moderne en artistieke stijlen.
Nieuwe werken en werkprocessen deelt hij op Instagram via: @wereldkaartenshop of via https://www.instagram.com/wereldkaarten.shop/

Door zijn interesse in reizen, schilderkunst en topografie is Ricardo in 2016 gestart met Artistieke Cartografie. Dit groeide uit tot de collecties: Wereldkaarten, Land- en Stadskaarten. Naast schilderkunst maakt hij ook collages, zoals zijn 'Wereldkaart van Koffiebonen': https://bit.ly/2mQIraK Deze unieke collage bestaat uit honderden koffieboontjes die één voor één op een grote acrylplaat zijn gelijmd.

De cartografische werken zijn in hoge resolutie gedigitaliseerd, wat mogelijk maakt om ook grote wand vullende prints 'zoals behang' te bestellen.
Benieuwd naar voorbeelden? Lees dan hier het interview met Ricardo Bouman op de Werk aan de Muur Beeldmakers Blog via: https://bit.ly/2mp8nqY

Alle werken van WereldkaartenShop


Meer weten over WereldkaartenShop?
Lees het verhaal achter de beeldmaker!


Waarom je kiest voor Wereldkaart van roest | metaal en aquarel op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Wereldkaart van roest | metaal en aquarel

Koop dit digital art werk Wereldkaart van roest | metaal en aquarel van WereldkaartenShop als reproductie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 955 695
Kies het materiaal Meer info
Canvas
Kies opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
161,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden