Een Werk aan de Muur shop

Wereldkaart van roest | metaal en aquarel

- Werkcode: 955 695

Wereldkaarten.Shop over Wereldkaart van roest | metaal en aquarel

Deze kleur- en contrastrijke wereldkaart is een samensmelting van een fotobeeld van een gecorrodeerde stuk metaal en aquarel schilderkunst op een vezelrijke papier.
Alle continenten bestaan uit roest met een kleurrijke gradatie die van bovenaf azuurblauw is en naar beneden toe steeds meer roestige bruine, rode en aardse tinten weergeeft met prachtige structuren. De achtergrond bestaat uit een vezelrijke katoenen aquarelpapier waar ik met zwarte aquarel op heb geschilderd met de ‘nat op nat techniek’ met een mooie granulatie. Deze losse elementen heb ik op digitale wijze samengebracht.

Deze wereldkaart heeft een volledig zwarte achtergrond in aquarel. Deze wereldkaart is ook verkrijgbaar met een mooie aquarel kader waar aan de zijkanten de penseelstreken te zien zijn.

Deze wereldkaart valt onder digital art en qua stijl is het een combinatie van moderne hedendaagse kunst, Wabi-sabi en abstracte kunst.
Wabi-sabi is een wereldbeeld waarin de acceptatie van imperfectie centraal staat. De esthetiek wordt soms beschreven als het waarderen van schoonheid die imperfect en /of onvolledig van aard is.

Het structuur van het roest en papiervezels zorgen voor een stoere en industriële look, die perfect gecombineerd kan worden in een moderne of industriële wooninterieur of in een kantoorruimte.
Kortom een bijzondere wereldkaart voor de liefhebbers van een ruigere Grunge look in hun woonkamer, slaapkamer, keuken, thuiskantoor of ontvangsthal.
Wereldkaarten.Shop profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Wereldkaarten.Shop

Artistieke en moderne Wereldkaarten uit eigen ontwerpstudio en atelier in Zoetermeer.
Ricardo Bouman 'het creatieve brein achter Wereldkaarten shop' is een grafisch ontwerper en illustrator met passie voor reizen, grafisch ontwerp, schilderkunst en cartografie.
In zijn ontwerpstudio maakt hij cartografische kunst met o.a. verf- en inktsoorten en illustreert hij digitale kaarten 'zoals lijntekeningen en typografische designs' in moderne en artistieke stijlen.
Nieuwe werken en werkprocessen deelt hij op zijn Instagram pagina via: @wereldkaarten.shop of via https://www.instagram.com/wereldkaarten.shop/

Door zijn interesse in reizen, schilderkunst en topografie is Ricardo in 2016 gestart met het maken van Artistieke Cartografie. Dit groeide uit tot de collecties: Wereldkaarten, Land- en Stadskaarten. Naast schilderkunst maakt hij ook collages, zoals zijn 'Wereldkaart van Koffiebonen': https://bit.ly/2mQIraK Deze unieke collage bestaat uit honderden koffieboontjes die één voor één op een grote acrylplaat zijn gelijmd.

De cartografische werken zijn in hoge resolutie gedigitaliseerd, wat mogelijk maakt om ook grote wand vullende prints 'zoals behang' te bestellen.
Benieuwd naar voorbeelden? Lees dan hier het interview met Ricardo Bouman op de Werk aan de Muur Beeldmakers Blog via: https://bit.ly/2mp8nqY

Alle werken van Wereldkaarten.Shop


Meer weten over Wereldkaarten.Shop?
Lees het verhaal achter de beeldmaker!


Waarom je kiest voor Wereldkaart van roest | metaal en aquarel op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Wereldkaart van roest | metaal en aquarel

Koop dit digital art werk Wereldkaart van roest | metaal en aquarel van Wereldkaarten.Shop als reproductie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 955 695
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
122 Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.