Werkhoven Skyline

- Werkcode: 718 271

Susan Hol over Werkhoven Skyline

Werkhoven is een dorp in de provincie Utrecht, regio Kromme Rijnstreek. Het was een gemeente, maar is 1 september 1964 opgeheven en bij de gemeente Bunnik gevoegd. Werkhoven is een kleine kern met ongeveer 2.555 inwoners. Het dorp is ontstaan in de 8e eeuw onder de naam Wercundia. De Sint Stevenskerk van Werkhoven werd In de 12-13e eeuw gebouwd. Deze kerk vormt het middelpunt van de historische kern van het dorp. Je vindt veel veeteelt en fruitteelt in en om het dorp. Bij de gerestaureerde korenmolen Rijn en Weert woonde een goede vriendin van mij die ten tijde van deze foto (2012) haar verjaardag vierde. Ik ging er op de fiets heen vanuit Overberg. Vanaf het fietspad op de Werkhovenseweg (N229) had ik dit zicht op Werkhoven.
Susan Hol profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Susan Hol

Vanaf ongeveer 1974 ben ik bijna dagelijks bezig met fotografie, tekenen (houtskool, grafiet, conté, krijt, inkt), schilderen, aquarelleren en/of collages maken. In al deze takken van beeldend werk heb ik veel uitgeprobeerd, mijn eigen weg gezocht, maar ook vaak les gehad van diverse professionals. Bij alles wat ik maak let ik vooral op vorm en kleur, compositie, schaduw en licht. De ene keer wordt het beeld daardoor heel minimalistisch, de andere keer juist enorm rijk. Het zijn vrijwel altijd kleine decors die een verhaal vertellen. Mijn insteek in mijn werk is: terug naar de basis, de plek waar rust en stilte heerst en van waaruit dingen groeien en in het daglicht verschijnen. Sinds 1990 exposeer ik zo nu en dan. Wil je meer over mij weten? Klik dan op een van de groene knoppen hieronder.

Alle werken van Susan Hol


Waarom je kiest voor Werkhoven Skyline als fotoprint

  • We zijn zeer tevreden over de kwaliteit. Het inkaderen hebben we overgelaten aan een plaatselijke handelaar omdat we een heel specifiek frame wensten.
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Dik fotopapier
  • Lijst de fotoprint zelf in

Werkhoven Skyline

Koop de foto Werkhoven Skyline van Susan Hol op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 718 271
Kies het materiaal Meer informatie
Fotoprint
Kies materiaal opties Speciale wens?
Wil je er een lijst omheen?
Let op, de witrand wordt binnenin toegevoegd. De gekozen maat van de fotoprint verandert hierdoor niet. Het werk wordt dus kleiner geprint als er een witrand gekozen wordt.
71,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden