Westerkade en Nieuwe Maas, Rotterdam van Frans Blok

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 178294

8% korting
Nog 9 uur geldig!

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
142 130 gratis verzending!

Omschrijving

De late middagzon schijnt in het water van de Nieuwe Maas, ter hoogte van de Westerkade.

Op de voorgrond het hout, staal en basalt van de kadeconstructie. Rechts de bomen op de wandelpromenade met daarachter de grotendeels vooroorlogse bebouwing langs de kade.

Verder op de achtergrond liggen enkele schepen aangemeerd aan de Parkkade. aan de overkant van de rivier zijn enkele woongebouwen in de wijk Charlois zichtbaar, evenals een van de ontluchtingsgebouwen van de Maastunnel. Helemaal links is nog net het achterschip van het stoomschip Rotterdam te zien.

Dit werk wordt aangeboden door Frans Blok

Frans Blok profielfotoMijn werk bevindt zich in het grensgebied van fotografie, schilderkunst, computervisuals en grafisch ontwerp. Met mijn bedrijf 3Develop doe ik werk in opdracht maar dezelfde technieken, vaardigheden en software zet ik ook in voor het maken van vrij werk.Ik ben van oorsprong architect en ik woon in Rotterdam, vandaar dat de architectuur en de geschiedenis van die stad een belangrijke inspiratiebron vormen. Maar ook reizen naar onder andere IJsland en Groot-Brittannië, of wandelingen in Nederland, leveren veel materiaal op. Ontdekken en verbeelden, het zien en laten zien van kwaliteit en schoonheid, daar gaat het om in mijn werk.

Alle werken