Tijdelijk tot 15% korting op Art Frame! Meer info Nog 20 uur geldig!

Een Werk aan de Muur shop

Wet Feet

- Werkcode: 250 406

Arnoud van de Weerd over Wet Feet

Deze foto toont golfbrekers of paalhoofden op een strand bij Vlissingen tijdens een winderige zonsondergang. Door gebruik te maken van een wat langere sluitertijd, heb ik mooi de beweging in het water en de wolken kunnen vastleggen. Deze paalhoofden of golfbrekers komen veel voor op de stranden in Zeeland en zij hebben tot doel het strand te beschermen tegen erosie door het water. Op dezelfde avond heb ik ook de foto 'Motion' gemaakt, welke tevens verkrijgbaar is hier in de shop.
Arnoud van de Weerd profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Arnoud van de Weerd

Mijn naam is Arnoud van de Weerd (1978) en ben sinds november 2014 enthousiast hobby fotograaf. Ik vind het heerlijk om buiten te zijn en maak daarom vooral landschapsfoto's, stadsgezichten en foto's met een lange sluitertijd. Hierbij probeer ik zoveel mogelijk de sfeer en het licht vast te leggen zoals ik het destijds bij het maken van de foto ervaren heb. Rondom zonsopkomst en zonsondergang is het licht vaak het mooist, vandaar dat ik er dan vaak op uit trek. Bezoek ook eens mijn website https://www.arnoudvandeweerd.nl indien u geïnteresseerd bent in mijn werken. Groet, Arnoud van de Weerd

Alle werken van Arnoud van de Weerd


Meer weten over Arnoud van de Weerd?
Lees het verhaal achter de beeldmaker!


Waarom je kiest voor Wet Feet op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Wet Feet

Koop de foto Wet Feet van Arnoud van de Weerd op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 250 406

Shop Art Frame tijdens onze kortingsactie!
Nog 20 uur geldig!

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
115,- Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.