White Sands van Wijbe Visser

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 784895
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
90 gratis verzending!

Omschrijving

In Amerika tussen La Cruces en Alamagordo aan de Hwy 70 ligt White Sands National Monument, New Mexico State.
Miljoenen jaren geleden was hier de Permian Zee. Door de constante veranderen van de hoeveelheid water in deze zee werden de gips en zand mineralen afgezet.
Jaren later onder nadat de zee allang was verdwenen begon de aarde te bewegen. Tektonische platen begonnen te schuiven hierdoor kwam de dikke korst van witte gips en zand boven en werden de duinen gevormd.
Nu kun je dit witte landschap bezoeken het is echt een aanrader.

Dit werk wordt aangeboden door Wijbe Visser

Wijbe Visser profielfotoIn mijn vrije tijd ben ik een fotograaf die graag er op uit trekt om in de natuur of steden foto's te maken. Met regelmaat verschijnen mijn mooiste foto's op mijn site, https://www.wijbevisser.nl . Deze foto's zijn van een lage resolutie, dus minder geschikt voor een afdruk. Voor een grote foto aan de muur heb je een hoge resolutie nodig, kies dan voor een foto op de pagina van https://www.wijbevisser.werkaandemuur.nl . Heeft u vragen mail mij dan. Wilt U up to date blijven van wat er op mijn site of in mijn shop geplaatst wordt volg mij dan via https://www.facebook.com/wijbe.visser. Alvast bedankt en laat iets van u horen door middel van een berichtje op mijn site, onderaan iedere pagina .

Alle werken