Shop nu met 10% woonseizoen korting Nog 7 dagen en 1 uur geldig!

Een Werk aan de Muur shop

Wierook in mandala patroon, Vietnam

- Werkcode: 903 827

Rietje Bulthuis over Wierook in mandala patroon, Vietnam

Wierook in patroon, Vietnam
Wierook is overal te koop op straat en in winkeltjes. De presentatie krijgt veel aandacht en is bijzonder.
Al eeuwenlang branden Vietnamezen wierook bij belangrijke gelegenheden en om feesten te vieren, maar het is ook een manier om voor hun voorouders te bidden en hen te herdenken.
Het branden van wierook is een eeuwenoud cultureel en religieus gebruik. Het is een symbolische daad. Het is een gebed dat samen met geurige rook naar de hemel opstijgt. De rook van wierook wordt zo een brug tussen de materiële en spirituele wereld.
De verschillende kleuren hebben verschillende geuren.
Rietje Bulthuis profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Rietje Bulthuis

Ik fotografeer graag natuur en landschappen. Reizen is mijn passie. Mijn reisfoto's zijn puur en natuurlijk. Daarnaast vind ik het leuk om creatieve effecten toe te voegen, of nieuwe ontwerpen te maken, zo ontstaat digitale kunst. Ook kunst- en cultuuruitingen in andere landen hebben mijn belangstelling. Ik heb in mijn shop veel albums aangemaakt: panoramafoto's, landschappen, dieren, mensen, bloemen, diverse landen, boeddha's en nog veel meer. Er is ook een album met mijn favorieten. Naast fotografie houd ik me bezig met beeldhouwen en voorheen ook met schilderen. Mijn andere werk is te zien op http://www.rietjebulthuis.nl Wil je een foto downloaden? Dat kan, ik bied mijn foto's aan op: http://www.istockphoto.com/nl/portfolio/rbulthuis. Hier vind je ook andere foto's die minder geschikt zijn als afbeelding aan de muur.

Alle werken van Rietje Bulthuis


Waarom je kiest voor Wierook in mandala patroon, Vietnam als fotoprint

  • We zijn zeer tevreden over de kwaliteit. Het inkaderen hebben we overgelaten aan een plaatselijke handelaar omdat we een heel specifiek frame wensten.
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Dik fotopapier
  • Lijst de fotoprint zelf in

Wierook in mandala patroon, Vietnam

Koop de foto Wierook in mandala patroon, Vietnam van Rietje Bulthuis op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 903 827

Shop nu met 10% korting
Nog 7 dagen en 1 uur geldig!

Kies het materiaal Meer informatie
Fotoprint
Kies materiaal opties Speciale wens?
Wil je er een lijst omheen?
Let op, de witrand wordt binnenin toegevoegd. De gekozen maat van de fotoprint verandert hierdoor niet. Het werk wordt dus kleiner geprint als er een witrand gekozen wordt.
66,-60,- Nu gratis verzending!
10% korting verrekend!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.