Wijds panorama Red Rock Canyon - Las Vegas

van Remco Bosshard

Wijds panorama Red Rock Canyon - Las Vegas van Remco Bosshard

Koop dit werk op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 518177
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
111 gratis verzending!

Omschrijving

Red Rock Canyon bij zonsopkomt in de buurt van Las Vegas, Nevada. Een groot panorama van hoge resolutie.

Het Red Rock Canyon National Conservation Area, Clark County, Nevada, is een gebied dat wordt beheerd door het Bureau of Land Management als onderdeel van het National Landscape Conservation System en als een National Conservation Area. Het ligt ongeveer 25 kilometer ten westen van Las Vegas en is gemakkelijk bereikbaar vanaf de Las Vegas Strip. Jaarlijks bezoeken meer dan twee miljoen mensen het gebied. [2]

Het beschermde gebied toont een reeks grote rode rotsformaties: een reeks zandsteenpieken en muren genaamd de Keystone Thrust. De muren zijn maximaal 3.000 voet (910 m) hoog, waardoor ze een populaire wandel- en rotsklimbestemming zijn. Het hoogste punt is de berg La Madre, op 2.485 m (8.154 voet).

Een eenrichtingsweg, 21 km lang, biedt toegang tot veel van de functies in de omgeving. Verschillende zijwegen en parkeerplaatsen bieden toegang tot veel van de paden in de omgeving. Een bezoekerscentrum bevindt zich aan het begin van de lus. De rondweg is zo populair voor fietstochten; het begint met een gematigde klim en is dan meestal bergafwaarts of vlak.

Dit werk wordt aangeboden door Remco Bosshard

Remco Bosshard profielfotoAls reclamefotograaf werk ik in opdracht en ben gespecialiseerd in het vastleggen van (grote) objecten. Maar ik heb daarnaast nog een passie: het fotograferen van mooie situaties. Dit kan een prachtig landschap zijn of een mooi object. Altijd mijn camera bij me om geen moment te missen.

Alle werken