Wijds panorama Red Rock Canyon - Las Vegas

- Werkcode: 518 177

Remco Bosshard over Wijds panorama Red Rock Canyon - Las Vegas

Red Rock Canyon bij zonsopkomt in de buurt van Las Vegas, Nevada. Een groot panorama van hoge resolutie.

Het Red Rock Canyon National Conservation Area, Clark County, Nevada, is een gebied dat wordt beheerd door het Bureau of Land Management als onderdeel van het National Landscape Conservation System en als een National Conservation Area. Het ligt ongeveer 25 kilometer ten westen van Las Vegas en is gemakkelijk bereikbaar vanaf de Las Vegas Strip. Jaarlijks bezoeken meer dan twee miljoen mensen het gebied. [2]

Het beschermde gebied toont een reeks grote rode rotsformaties: een reeks zandsteenpieken en muren genaamd de Keystone Thrust. De muren zijn maximaal 3.000 voet (910 m) hoog, waardoor ze een populaire wandel- en rotsklimbestemming zijn. Het hoogste punt is de berg La Madre, op 2.485 m (8.154 voet).

Een eenrichtingsweg, 21 km lang, biedt toegang tot veel van de functies in de omgeving. Verschillende zijwegen en parkeerplaatsen bieden toegang tot veel van de paden in de omgeving. Een bezoekerscentrum bevindt zich aan het begin van de lus. De rondweg is zo populair voor fietstochten; het begint met een gematigde klim en is dan meestal bergafwaarts of vlak.
Remco Bosshard profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Remco Bosshard

Als reclamefotograaf werk ik in opdracht en ben gespecialiseerd in het vastleggen van (grote) objecten. Maar ik heb daarnaast nog een passie: het fotograferen van mooie situaties. Dit kan een prachtig landschap zijn of een mooi object. Altijd mijn camera bij me om geen moment te missen.

Alle werken van Remco Bosshard


Waarom je kiest voor Wijds panorama Red Rock Canyon - Las Vegas op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Wijds panorama Red Rock Canyon - Las Vegas

Koop de foto Wijds panorama Red Rock Canyon - Las Vegas van Remco Bosshard op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 518 177
Kies het materiaal Meer info
Canvas
Kies opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
146,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden