Een Werk aan de Muur shop

Wild stromend water in abstracte vorm

- Werkcode: 969184

Marianne van der Zee over Wild stromend water in abstracte vorm

Dit abstracte werk is gemaakt door in de camera 4 afbeeldingen op verschillende hoogten te maken en te laten samenvoegen. Deze manier van werken noemen ze ook wel multiple exposure.

De rotsen vormden een mooi ankerpunt om te bepalen waar de beelden elkaar moesten raken.

Ik houd van dit soort watervalachtige stromingen in een beek. Het geeft me een gevoel van ontspanning,
Door meerdere afbeeldingen over elkaar te leggen heb ik geprobeerd de snelheid van het stromende water weer te geven.

Het lijkt me door de wat koele blauwe kleur met zacht gele accenten erg geschikt voor een strak en modern interieur maar past ook goed in een slaapkamer.
Als wand vullend behang zou ook kunnen omdat het niet een erg druk beeld is..

Het stromende water was een watervalletje in de Rur. De structuren in het stromende water laten zich hier goed voor gebruiken.
Marianne van der Zee profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Marianne van der Zee

Ik geniet ervan om de dingen die me aanspreken te kunnen vastleggen met mijn camera. Hoewel ooit gestart als architectuurfotograaf vind ik het werken in en met andere disciplines ook erg leuk en uitdagend. Kleuren, lijnen, vormen vastleggen of een "eigen beeld" creëren, ik doe het allemaal even graag.


Opleiding:

Ik ben gestart met een opleiding voor architectuur fotografie met als mentor Robert Oerlemans docent fotografie kunstacademie Den Haag.
Later gevolgd door een 4 jarige art-studie "beeldend" bij het UCK te Utrecht en een cursus zeefdrukken bij het CKE te Eindhoven.

Hoewel ik nog steeds, nu als vrij werk, in hoofdzaak architectuur fotografeer vind ik het werken in en met andere disciplines ook uitdagend.
Bijvoorbeeld door het maken van collages, fotograferen van natuur- in de sfeer van de 17e eeuw of het combineren van tekenen en fotografie met
Photoshop. Ook een "eigen beeld" creëren door middel van uitsneden van foto's of combinaties van technieken/materialen/collages is iets wat ik graag doe.

Voor de architectuur fotografie gaat mijn voorliefde uit naar moderne architectuur liefst gefotografeerd in zwart-wit hetgeen, in mijn beleving,
het lijnenspel beter tot zijn recht doet komen.

Alle werken van Marianne van der Zee


Waarom je kiest voor Wild stromend water in abstracte vorm op aluminium dibond

  • Wij hebben een schilderij van aluminium dibond gekocht bij werkaandemuur. We zijn super blij met de kwaliteit en het staat perfect in ons interieur.
  • Haarscherpe afdrukken
  • Modern zwevend effect met blind ophangsysteem
  • Stevige panelen

Wild stromend water in abstracte vorm

Koop de foto Wild stromend water in abstracte vorm van Marianne van der Zee op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 969184
Kies het materiaal Meer informatie
Aluminium
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
225 Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.