Een Werk aan de Muur shop

Wilde Cichorei

- Werkcode: 831 836

Rini Braber over Wilde Cichorei

Terwijl ik aan het fotograferen was bij het kerkje op de Terp in Leidschenveen kwam ik deze tegen: de wilde cichorei. Het paarsblauw van de bloem combineert mooi met het groen van het gras op de achtergrond. De wortel schijnt te kunnen worden geroost en gemalen en in de Tweede Wereldoorlog als surrogaat voor koffie te hebben gediend. Ik heb het niet geprobeerd. De wilde cichorie is familie van de witlof en de bladeren kunnen als salade worden gegeten
Rini Braber profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Rini Braber

Fotograferen is kijken met andere ogen. Al meer dan 10 jaar probeer ik mijn blik op de wereld door de lens vast te leggen. Mijn favoriete onderwerpen zijn landschappen, natuur, macrofotografie, steden en architectuur.

Alle werken van Rini Braber


Waarom je kiest voor Wilde Cichorei als fotoprint

  • We zijn zeer tevreden over de kwaliteit. Het inkaderen hebben we overgelaten aan een plaatselijke handelaar omdat we een heel specifiek frame wensten.
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Dik fotopapier
  • Lijst de fotoprint zelf in

Wilde Cichorei

Koop de foto Wilde Cichorei van Rini Braber op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 831 836
Kies het materiaal Meer informatie
Fotoprint
Kies materiaal opties Speciale wens?
Wil je er een lijst omheen?
Let op, de witrand wordt binnenin toegevoegd. De gekozen maat van de fotoprint verandert hierdoor niet. Het werk wordt dus kleiner geprint als er een witrand gekozen wordt.
65 Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.