Werkcode: 318698

Wilde cyclamen in het bos, Kroatië

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
92 gratis verzending!
Wilde cyclamen in het bos, Kroatië van Rietje Bulthuis

Dit werk in jouw (woon)kamer bekijken?

Gebruik onze app en hang een werk virtueel op in je eigen ruimte. Met de werkcode hang je elk werk eenvoudig virtueel op in onze Android, iPhone & iPad app. Meer over de werking van de app .

Download onze App in de AppStore Download onze App in de PlayStore

Omschrijving

Wilde cyclamen in het bos, Kroatië. Deze cyclaampjes groeien graag onder de bomen. Het is de Cyclamen graecum, een erg variabele soort die we aantreffen op de rotsachtige gronden en in de rotspuinen van Zuid-Griekenland (Peloponnesos) en de meeste Griekse eilanden (Saronische Eilanden, Sporaden, de eilanden van het Oost van de Egeïsche Zee, Kreta en Rodos). Deze cyclaam vindt men ook langs de zuidelijke kust van Turkije en op het noorden van Cyprus. Hier gefotografeerd in Krka Nationaal Park in Kroatië.

Over Rietje Bulthuis

Rietje Bulthuis profielfotoIk fotografeer graag natuur en landschappen. Reizen is mijn passie. Daarnaast vind ik het leuk om in Photoshop effecten toe te passen, of nieuwe ontwerpen te maken, zo ontstaat digitale kunst. Ook kunst- en cultuuruitingen in andere landen hebben mijn belangstelling. Ik heb in mijn shop veel albums aangemaakt: panoramafoto's, landschappen, dieren, mensen, bloemen, diverse landen, boeddha's en nog veel meer. Naast fotografie houd ik me bezig met beeldhouwen en voorheen ook met schilderen. Mijn andere werk is te zien op http://www.rietjebulthuis.nl Wil je een foto downloaden? Dat kan, ik bied mijn foto's aan op: http://www.istockphoto.com/nl/portfolio/rbulthuis. Hier vind je ook andere foto's die minder geschikt zijn als afbeelding aan de muur.

Alle werken