Windmolen De Adriaan

- Werkcode: 927 613

Erik Reijnders over Windmolen De Adriaan

Aan het Spaarne in Haarlem staat de Adriaan . De Adriaan is boven op een voormalige toren van de vroegere stads muur gebouwd. in de loop van het bestaan heeft deze molen heel verschillende producten verwerkt. Tras, tabak en graan zijn onderandere zaken die hier werden verwerkt. begin deze eeuw is de molen die uit 1779 stamt grondig gerestouwreerd . Het is een sierraad langs het spaarne , een fraai stadsgezicht.
Erik Reijnders profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Erik Reijnders

Fotografie is mijn passie. Wanneer ik onderweg ben is mijn camera altijd in de buurt voor dat ene perfecte plaatje. Mijn werk is daardoor zeer uiteenlopend , Kijk rustig rond in mijn diverse shop's . Er is voor elk vertrek voor elke ruimte iets bijzonders te vinden . Wil jij echt iets wat je niet bij de buurvrouw tegen komt? Dan is mijn fotografie en of mijn kunst , jou startpunt!

Alle werken van Erik Reijnders


Waarom je kiest voor Windmolen De Adriaan als fotoprint

  • We zijn zeer tevreden over de kwaliteit. Het inkaderen hebben we overgelaten aan een plaatselijke handelaar omdat we een heel specifiek frame wensten.
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Dik fotopapier
  • Lijst de fotoprint zelf in

Windmolen De Adriaan

Koop dit digital art werk Windmolen De Adriaan van Erik Reijnders als reproductie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 927 613
Kies het materiaal Meer info
Fotoprint
Kies opties Speciale wens?
Wil je er een lijst omheen?
Let op, de witrand wordt binnenin toegevoegd. De gekozen maat van de fotoprint verandert hierdoor niet. Het werk wordt dus kleiner geprint als er een witrand gekozen wordt.
73,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden