Windmolens in Flevoland van Annemarie Hoogwoud

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 676848
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
187 gratis verzending!

Omschrijving

Windmolens in Flevoland

Dit werk wordt aangeboden door Annemarie Hoogwoud

Annemarie Hoogwoud profielfotoIn het landschap, voel ik mij thuis

Mijn eerste camera kreeg ik van mijn buurman. Avond na avond keek ik dia’s van zijn reizen naar IJsland en Groenland. Daar, tijdens die avonden, ontstond mijn passie voor landschapsfotografie.

Sinds 2000 werk ik als landschapsfotograaf, waarbij de nadruk ligt op het vastleggen van ruimtelijke ordening oftewel de inrichting van het landschap. Vanuit die achtergrond en mijn zoektocht naar de essentie ontdekte ik steeds vaker de meer abstracte kant van het landschap en begon ik in het landschap meer en meer de poëzie te zien. Uitgaande van het landschap, gebruik ik licht, kleur en compositie op een zodanige manier dat emotie, zachtheid en esthetiek samenvallen en de schoonheid van het alledaagse zich als vanzelf ontvouwt. Schoonheid in de kunst, romans, gedichten en muziek zijn mijn grote inspiratiebronnen.

Mijn werk kenmerkt zich door de schoonheid van het ogenschijnlijk alledaagse beeld, op een niet alledaagse manier weer te geven. Het beeld gaat als het ware een verhaal vertellen en hoe langer je kijkt hoe meer je gaat zien. Vanuit mijn liefde voor de klassieke landschapsfotografie zal het landschap altijd de basis vormen van mijn beelden.

In een soms hectische, onrustige en harde wereld, hoop ik dat mijn beelden je inspireren stil te staan, een emotie oproepen en je uitnodigen te reflecteren. Door de tijd te nemen ga je meer zien en anders kijken.

Alle werken