Windstil Ballet

van Arjen Roos

Windstil Ballet van Arjen Roos

Koop dit werk op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 755129
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
104 gratis verzending!

Omschrijving

Een prachtige ballerina op spitzen poserend tegen een rustieke windstille en mistige achtergrond. Gefotografeerd in Wolvega is dit een werk wat een mooie mix oplevert van strak, rustig zelfs wat abstract met de gracieuze lijnen van deze mooie danseres. Ook de mix van zomer met de volle zon en blauwe lucht steekt af tegen de koele tonen en de koele mistige achtergrond. Tevens een mix van klassiek met abstract modern. Een werk vol tegenstellingen dus.

Dit werk wordt aangeboden door Arjen Roos

Arjen Roos profielfotoIn een ver verleden heb ik veel met photoshop gewerkt, dus toen ik als hobby steeds vaker ging fotograferen was het als vanzelf dat ik in photoshop mijn foto's nog iets mee kon geven.
Tegenwoordig leunt mijn werk zeer sterk op het gebruik van beeld bewerkings software om zowel mijn foto's als mijn digitale tekeningen en schilderijen helemaal af te maken.
Als ik mijn onderwerp niet kan fotograferen of tekenenen/schilderen dan is daar altijd nog de 3d modeleer software waardoor zo'n beetje alles mogelijk wordt.
Op mijn website ArjenRoos.nl staat meer informatie en worden een groot aantal werken extra uitgelicht. Op ArjenRoos.com staat veel informatie over hoe mijn werken tot stand komen.

Alle werken