Winter & Sneeuw Oud Verlaat - Landschap nr. 2 van Deborah de Meijer

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 756828

8% Hemelvaart korting
Nog 2 dagen en 20 uur geldig!

Kies het materiaal Meer informatie
Fotoprint
Kies materiaal opties Speciale wens?
Wil je er een lijst omheen?
Let op, de witrand wordt binnenin toegevoegd. De gekozen maat van de fotoprint verandert hierdoor niet. Het werk wordt dus kleiner geprint als er een witrand gekozen wordt.
38 35 gratis verzending!

Omschrijving

Een warm winters plaatje om even helemaal bij weg te dromen. En om de prachtige sneeuw van 2021 te blijven herinneren. En dat terwijl je thuis met een warme kop chocomel op de bank zit.

Dit plaatje is vastgelegd in de natuur van Oud Verlaat. Bekijk ook mijn andere foto's uit de serie Winter & Sneeuw Landschap 2021, om er zeker van te zijn dat jij het plaatje in huis haalt waar jouw leuke hoofd het meest van gaat stralen.

Liefs,
Deborah de Meijer

Dit werk wordt aangeboden door Deborah de Meijer

Deborah de Meijer profielfotoAls Rotterdamse fotograaf hoop ik leven en natuur bij elkaar te brengen in één warm en romantisch plaatje. Zodat de tijd even stilstaat, gewoon bij jou thuis.

Geduld is voor mij het sleutelwoord voor fotografie. Dagelijks wacht ik hoopvol op weer een prachtige kleurrijke zonsondergang. Als het mijn geluksdag is, spring ik op de fiets naar de Kralingse Plas in Rotterdam. Daar wandel ik een stuk, met mijn camera in de hand.

In de natuur zie ik die ene zwaan, vogel, silhouetten van een verliefd stel, wandelaars of van een jogger die ik precies op die ene manier in mijn kaderhoop vast te leggen. Dan wacht ik vaak eventjes totdat het onderwerp precies zoals ik het hoopte in mijn beeld verschijnt. Dat wachten en mijn geduld is het meer dan waard, want datgene geeft net dat beetje extra leven en dat maakt de foto voor mij een perfect plaatje.

Mijn natuurfotografie bevat een combinatie van kleur, leven en rust. Deze combinatie geeft mij een kalm en blij gevoel in mijn hart. Dat gevoel wil ik met mijn foto’s heel graag ook bij jou thuis naar binnen halen.


Liefs, 

Deborah de Meijer

Alle werken