Winter in de Veerhaven, Rotterdam

van Frans Blok

Winter in de Veerhaven, Rotterdam van Frans Blok

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 129494
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
142 gratis verzending!

Omschrijving

Is het IJsland of een ander oord in het hoge Noorden? Je zou het wel denken, maar het is "gewoon" de Veerhaven in het centrum van Rotterdam. Wel zorgvuldig om alle hoogbouw en havenkranen heen gefotografeerd.

Vanuit de Veerhaven voeren eeuwenlang de pontjes van en naar Katendrecht. Tegenwoordig vertrekken er de watertaxi's naar Hotel New York. De haven is tegenwoordig in gebruik als ligplaats voor de pleziervaart en als thuishaven van historische schepen.

Deze foto is gemaakt op een koude, zonnige dag eind december. Op de oevers en de daken ligt nog de sneeuw die de vorige dag gevallen is.

Dit werk wordt aangeboden door Frans Blok

Frans Blok profielfotoMijn werk bevindt zich in het grensgebied van fotografie, schilderkunst, computervisuals en grafisch ontwerp. Met mijn bedrijf 3Develop doe ik werk in opdracht maar dezelfde technieken, vaardigheden en software zet ik ook in voor het maken van vrij werk.Ik ben van oorsprong architect en ik woon in Rotterdam, vandaar dat de architectuur en de geschiedenis van die stad een belangrijke inspiratiebron vormen. Maar ook reizen naar onder andere IJsland en Groot-Brittannië, of wandelingen in Nederland, leveren veel materiaal op. Ontdekken en verbeelden, het zien en laten zien van kwaliteit en schoonheid, daar gaat het om in mijn werk.

Alle werken