Winter landschap met ijs sculpturen aan IJsselmeer kust

- Werkcode: 780 630

Fotografiecor .nl over Winter landschap met ijs sculpturen aan IJsselmeer kust

Spectaculair uitzicht vanaf Het Vlietermonument. De plaats waar in 1932 de Afsluitdijk werd gesloten. Bij dit monument liggen twee aanlegsteigers uitgestrekt in het IJsselmeer met dukdalven. Een adembenemend winterlandschap tijdens de zonsopkomst in een noodpool achtige omgeving met een bevroren meer en eindeloze ijsvlakten
Fotografiecor .nl profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Fotografiecor .nl

De drijvende kracht achter Fotografiecor.nl is fotograaf Cor van der Waal. Als autodidact fotograaf heb ik door veel fotograferen, samen werken, uitdagingen aangaan en open te staan voor nieuwe kennis, mijzelf ontwikkelt. Met deze aanpak is er een sterk eigen stijl ontwikkeld die voortdurend in beweging is.Kijk, nadat je mijn portfolio op deze site hebt bekeken ook eens op mijn website, daar zie je actueel werk en krijg je achterliggende informatie over shoots en reportages.

Alle werken van Fotografiecor .nl


Waarom je kiest voor Winter landschap met ijs sculpturen aan IJsselmeer kust op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Winter landschap met ijs sculpturen aan IJsselmeer kust

Koop de foto Winter landschap met ijs sculpturen aan IJsselmeer kust van Fotografiecor .nl op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 780 630
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
130,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden