Winterbeeld Lijnbaanplataan

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 251428
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
133 gratis verzending!

Omschrijving

De Lijnbaanplataan is een van de beroemdste bomen van Rotterdam. De boom die alles zag: geplant in 1851 in de tuin van het Coolsingelziekenhuis maakte de plataan als 89-jarige het bombardement van 14 mei 1940 mee. De boom overleefde de bommen en de erop volgende brand en staat nu, omgeven door hoogbouw, aan de belangrijkste winkelstraat van de stad.

Dit beeld is gebaseerd op een archieffoto uit een voorbije winter en digitaal bewerkt tot een impressionistische, stripachtige tekening.

Over Frans Blok

Frans Blok profielfotoMijn werk bevindt zich in het grensgebied van fotografie, schilderkunst, computervisuals en grafisch ontwerp. Met mijn bedrijf 3Develop doe ik werk in opdracht maar dezelfde technieken, vaardigheden en software zet ik ook in voor het maken van vrij werk.Ik ben van oorsprong architect en ik woon in Rotterdam, vandaar dat de architectuur en de geschiedenis van die stad een belangrijke inspiratiebron vormen. Maar ook reizen naar onder andere IJsland en Groot-Brittannië, of wandelingen in Nederland, leveren veel materiaal op. Ontdekken en verbeelden, het zien en laten zien van kwaliteit en schoonheid, daar gaat het om in mijn werk.

Alle werken