Winterbeeld Schiedam

van Frans Blok

Winterbeeld Schiedam van Frans Blok

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 791768
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
142 gratis verzending!

Omschrijving

Een van de meest pittoreske plekjes in het toch al bijzonder fraaie historische centrum van Schiedam, op een zonnige dag in de winter van '20/'21. Vanaf de besneeuwde kade kijken we op de bevroren rivier Schie met links de Nieuwe Sluis en rechts van het midden het zakkendragershuisje.

Dit beeld is een bewerking van een foto, die met texturen, filters en andere effecten is omgetoverd tot een impressionitisch digitaal schilderij.

Dit werk wordt aangeboden door Frans Blok

Frans Blok profielfotoMijn werk bevindt zich in het grensgebied van fotografie, schilderkunst, computervisuals en grafisch ontwerp. Met mijn bedrijf 3Develop doe ik werk in opdracht maar dezelfde technieken, vaardigheden en software zet ik ook in voor het maken van vrij werk.Ik ben van oorsprong architect en ik woon in Rotterdam, vandaar dat de architectuur en de geschiedenis van die stad een belangrijke inspiratiebron vormen. Maar ook reizen naar onder andere IJsland en Groot-Brittannië, of wandelingen in Nederland, leveren veel materiaal op. Ontdekken en verbeelden, het zien en laten zien van kwaliteit en schoonheid, daar gaat het om in mijn werk.

Alle werken