Winterpanorama Parijs van Arja Schrijver Fotografie

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 86630
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
116 gratis verzending!

Omschrijving

Panorama van Parijs met de Eiffeltoren. De foto is genomen op een winterse dag vanaf de Tour Montparnasse. Het was erg koud bovenop de toren, maar ja, het uitzicht op de prachtige stad met her en der wat sneeuw was de moeite van het vastleggen wel waard.

Om een idee te geven van de afstanden op deze foto: de Eiffeltoren staat hemelsbreed 2,7 km van de Tour Montparnasse vandaan. En op de achtergrond van de foto zie je de wolkenkrabbers van La Défense, het grootste zakencentrum van Europa dat zich op ongeveer 5 km van de Eiffeltoren bevindt. De donkere streep tussen deze wijk en de Eiffeltoren is het stadspark Bois de Boulogne.

De toren die rechts op de foto boven de stad uitsteekt is het hotel Hyatt Regency Paris Étoile dat op 1 km van de Arc de Triomphe en de Champs-Élysées ligt. Een ander herkenningspunt is het hoofdkantoor van UNESCO, op de foto als halfrond gebouw te zien aan de middelste van de drie grote wegen naar de Eifelltoren.

Helemaal links op de foto zie je metrolijn 6, een van de vele metrolijnen in Parijs. Lijn 6 gaat van station Charles de Gaulle-Etoile in het westen naar Nation in het oosten. Je ziet (van voor naar achter) de stations Sévre-Lecourbe, Cambronne, La Motte-Picquet - Grenelle en Dupleix.

Dit werk wordt aangeboden door Arja Schrijver Fotografie

Arja Schrijver Fotografie profielfotoDe meeste foto’s die ik maak, zijn eenvoudige en serene foto’s van de natuur, van de kleinste details van bloemen tot eindeloze landschappen. Die laatste fotografeer ik vaak op reis, als mijn man en ik samen op een motor door Europa trekken. Maar ik heb een brede interesse, dus nostalgische foto’s van Parijs of zwart-wit foto’s van abstracte objecten vind je ook bij mij. Wat voor foto het ook is, ik maak ze met het idee dat ze echt sfeer toevoegen aan je huis of werkplek.

https://www.arjaschrijver.nl

Alle werken

Klantfoto's: Winterpanorama Parijs van Arja Schrijver Fotografie

Klantfoto: Winterpanorama Parijs van Arja Schrijver Fotografie, op canvas