Winterpanorama Sacré-Coeur Parijs van Arja Schrijver Fotografie

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 86988
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
116 gratis verzending!

Omschrijving

Panorama van de Basilique du Sacré-Coeur in Parijs, genomen in de winter vanaf een winderige Tour Montparnasse. Van fotograferen op grote hoogte in die tijd van het jaar krijg je koude vingers, maar ik heb zeker geen spijt van de foto. De basiliek steekt mooi uit op de heuvel Montmartre.

Ik heb de kleuren van de foto aangepast en er zo wat meer sfeer ingebracht. Leuk detail boven in de foto is dat je de besneeuwde velden buiten de stad kunt zien. Er was niet veel sneeuw gevallen, maar net genoeg om wat daken in Parijs en velden daarbuiten wit te maken.

Dit werk wordt aangeboden door Arja Schrijver Fotografie

Arja Schrijver Fotografie profielfotoDe meeste foto’s die ik maak, zijn eenvoudige en serene foto’s van de natuur, van de kleinste details van bloemen tot eindeloze landschappen. Die laatste fotografeer ik vaak op reis, als mijn man en ik samen op een motor door Europa trekken. Maar ik heb een brede interesse, dus nostalgische foto’s van Parijs of zwart-wit foto’s van abstracte objecten vind je ook bij mij. Wat voor foto het ook is, ik maak ze met het idee dat ze echt sfeer toevoegen aan je huis of werkplek.

https://www.arjaschrijver.nl

Alle werken