Een Werk aan de Muur shop

Winters uitzicht op het IJsselmeer

- Werkcode: 758 861

Fotografiecor .nl over Winters uitzicht op het IJsselmeer

Een korte maar hevige winter in Nederland. De stijger op de Afsluitdijk is in zijn geheel bevroren, inclusief de aanleg pijlers. Een uitzicht vanaf de voetgangersbrug over een bevroren meer tijdens een indrukwekkende kleurrijke zonsopkomst met intense kleuren. Het ijs heeft sculpturen aan de waterkant achtergelaten en door de harde wind zijn ijsschotsen en kruiend ijs tegen elkaar gedrukt. Een 'Arctic landschap' in Nederlands die pool achtig aandoet.
Fotografiecor .nl profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Fotografiecor .nl

De drijvende kracht achter Fotografiecor.nl is fotograaf Cor van der Waal. Als autodidact fotograaf heb ik door veel fotograferen, samen werken, uitdagingen aangaan en open te staan voor nieuwe kennis, mijzelf ontwikkelt. Met deze aanpak is er een sterk eigen stijl ontwikkeld die voortdurend in beweging is.Kijk, nadat je mijn portfolio op deze site hebt bekeken ook eens op mijn website, daar zie je actueel werk en krijg je achterliggende informatie over shoots en reportages.

Alle werken van Fotografiecor .nl


Waarom je kiest voor Winters uitzicht op het IJsselmeer op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Winters uitzicht op het IJsselmeer

Koop dit digital art werk Winters uitzicht op het IJsselmeer van Fotografiecor .nl als reproductie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 758 861
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
63,- Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.