Winterse misleiding

- Werkcode: 195 324

Arja Schrijver Fotografie over Winterse misleiding

Deze foto van een paar boomtakken met bessen heb ik genomen op een koude en donkere dag in november. Althans, zo herinnerde ik me die dag toen ik de foto ging bewerken. Normaal gesproken is het in november ook slechts een graad of 6 à 7 en de dagen zijn kort, dus mijn herinnering was niet heel vreemd.

Later kwam ik er echter achter dat ik de foto genomen heb op de warmste 17 november die tot dan toe was gemeten in De Bilt. De temperatuur steeg die dag naar een aangename 15,6 graden. Het was sowieso blijkbaar een heel warme maand. De hoogste temperatuur in november 2015 bedroeg 18,5 graden.

Dus mijn winterse interpretatie van de foto is nogal tegengesteld aan hoe het echt was die dag en maand. Ik ben overigens wel benieuwd hoe het er met de opwarming van de aarde over tien jaar uitziet. Wordt het een winterse of zomerse foto op 17 november 2025?
Arja Schrijver Fotografie profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Arja Schrijver Fotografie

Ik maak graag foto’s van de natuur, van kleurrijke bloemen tot de uitgestrekte landschappen van Schotland en Noorwegen. Foto's van Europese steden vind je ook in mijn shop. Wat voor foto's het ook zijn, ik creëer ze met het idee dat ze echt sfeer toevoegen aan je huis of werkplek.

Alle werken van Arja Schrijver Fotografie


Meer weten over Arja Schrijver Fotografie?
Lees het verhaal achter de beeldmaker!


Waarom je kiest voor Winterse misleiding op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Winterse misleiding

Koop de foto Winterse misleiding van Arja Schrijver Fotografie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 195 324
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
135,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden