Werkcode: 386757

Wintertarwe

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
135 gratis verzending!
Wintertarwe van Susan Hol

Dit werk in jouw (woon)kamer bekijken?

Gebruik onze app en hang een werk virtueel op in je eigen ruimte. Met de werkcode hang je elk werk eenvoudig virtueel op in onze Android, iPhone & iPad app. Meer over de werking van de app .

Download onze App in de AppStore Download onze App in de PlayStore

Omschrijving

In het najaar begint het inzaaien van de wintertarwe. Wat daarna gebeurt vind ik elke keer weer een klein wonder. Het tarwe groeit een klein beetje tot de sneeuw arriveert. De tere groene plantjes verdwijen soms onder een dikke witte laag. Ze doorstaan ijzige koude, hagelbuien. Maandenlang gebeurt er niets. En dan wordt het voorjaar met een warm zonnetje. Dáár hebben ze op gewacht. Je kunt ze dan bijna zien groeien. Een prachtig gezicht. In dit beeld heb ik geprobeerd het wonder enigszins weer te geven. Het is een bewerking van door mij gemaakte foto's.

Over Susan Hol

Susan Hol profielfotoLaatste EXPO's 8 april-1 juli 2018, in Berlicum (NL); Augustus 17-19, 2018, in Chaugey (France). Wil je meer over mij weten? Kijk op mijn algemene site (https://susanhol.wordpress.com) en/of mijn kunstenaarssite (https://susanhol.exto.nl).

Alle werken