Wise woman of the earth

van Struinkunst

Wise woman of the earth van Struinkunst

Koop dit werk op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 844417
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
61 Nu gratis verzending!
  • Gratis verzending
  • Verzendklaar binnen 7 tot 10 werkdagen

Omschrijving

Mijn kunst gaat over de verhalen van de aarde. Hier is dat verhaal verbonden met de wijze vrouw. Je kunt je afvragen of zij uit de aarde ontstaat of andersom. Een prachtige wisselwerking tussen de wijsheid van de mens en de wijsheid van de natuur. Eentje om naar te blijven kijken - vol symboliek en met nog heel veel te ontdekken.

Dit kunstwerk is gemaakt in vele laagjes papier, vilt en stof - de tekening bestaat uit gemende materialen zoals pastelkrijt, aquarel, potlood, houtskool en oliepastel. In de print zijn de vele subtiele details en zelfs de structuren van het papier en de stof zichtbaar.

Dit werk wordt aangeboden door Struinkunst

Struinkunst profielfotoEr gaat niets boven struinen in de natuur; thuiskomen met zakken vol vondsten, een camera vol foto’s en een schetsboek vol ideeën. Lisette maakt mixed media kunst & natuurfoto's. Wat ze gemeen hebben is oog voor het kleine. Zoom in op een wereld vol texturen, zachte kleuren en een mix van materialen.

Alle werken