Wise woman of the earth

- Werkcode: 844 417

Struinkunst over Wise woman of the earth

Mijn kunst gaat over de verhalen van de aarde. Hier is dat verhaal verbonden met de wijze vrouw. Je kunt je afvragen of zij uit de aarde ontstaat of andersom. Een prachtige wisselwerking tussen de wijsheid van de mens en de wijsheid van de natuur. Eentje om naar te blijven kijken - vol symboliek en met nog heel veel te ontdekken.

Dit kunstwerk is gemaakt in vele laagjes papier, vilt en stof - de tekening bestaat uit gemende materialen zoals pastelkrijt, aquarel, potlood, houtskool en oliepastel. In de print zijn de vele subtiele details en zelfs de structuren van het papier en de stof zichtbaar.
Struinkunst profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Struinkunst

Er gaat niets boven struinen in de natuur; thuiskomen met zakken vol vondsten, een camera vol foto’s en een schetsboek vol ideeën.

Lisette maakt gelaagde struinkunst & sfeervolle natuurfoto's. Wat ze gemeen hebben is oog voor het kleine en liefde voor de natuur en hergebruik van materialen. Zoom in op een wereld vol texturen, zachte kleuren en een mix van materialen uit de natuur.

Alle werken van Struinkunst


Waarom je kiest voor Wise woman of the earth op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Wise woman of the earth

Koop de collage Wise woman of the earth van Struinkunst op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 844 417
Kies het materiaal Meer info
Canvas
Kies opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
67,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden