Witkruin Manga Bey met jong

van Karin aan de muur

Witkruin Manga Bey met jong van Karin aan de muur

Koop dit werk op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 847737
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
88 gratis verzending!

Omschrijving

Witkruinmangabeys of roetmangabeys leven voornamelijk in Opper Guinee aan de kust van West-Afrika. Oorspronkelijk strekte het leefgebied zich uit van de Casamance rivier in Senegal tot aan de Sassandra / Nzo rivieren in Ivoorkust, maar de populatie is sterk verminderd en ze zijn bijna uitgestorven in Senegal, Guinee-Bissau en delen van Guinee. Grote aantallen komen nog steeds voor in Sierra Leone, Liberia en in het westen van Ivoorkust. Het leefgebied overlapt dat van andere mangabey soorten.

Dit werk wordt aangeboden door Karin aan de muur

Karin aan de muur profielfotoIk fotografeer een kleine 30 jaar. Waar het begon als plaatjes schieten tijdens de vakantie ging ik me er steeds meer voor interesseren. Sinds 2010 ben ik me meer gaan verdiepen in het vak fotografie. Het vastleggen van momenten, met name van dieren en natuur bleek mijn ultieme uitdaging. Nog steeds, na 10 jaar, ga ik er graag op uit om al het moois om ons heen vast te leggen op de gevoelige plaat.

Alle werken