Shop nu met 10% woonseizoen korting Nog 6 dagen en 14 uur geldig!

Een Werk aan de Muur shop

Witte krokussen

- Werkcode: 567 676

Gerard de Zwaan over Witte krokussen

Ik heb deze foto van 3 witte krokussen gemaakt op landgoed Staverden in de gemeente Ermelo. Deze krokussen staan voor het kasteel Staverden langs het pad, ik hoefde voor deze foto niet het gras op. Om deze macrofoto te kunnen maken heb ik mijn camera onder mijn statief gehangen en later de foto omgedraaid. In de witte bloemen van de krokussen zie je de gele stamper zitten. Tijdens het maken van deze macrofoto had ik het geluk dat de zon door de bewolking scheen. Deze krokussen zijn de aankondiging van de komende lente.
Gerard de Zwaan profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Gerard de Zwaan

Welkom in mijn shop. Ik ben Gerard de Zwaan en ben in 1983 geboren in de Veluwse plaats Harderwijk waar ik nog steeds woon. In 2013 ben ik begonnen met fotografie. Mijn eerste camera is een Nikon D3200 die ik nog steeds in mijn bezit heb, momenteel gebruik ik een Nikon D7200. Zo af en toe gebruik ik ook 1 of 2 Nikon SB700 flitsers om een onderwerp uit te lichten. Vanaf het begin doe ik aan natuurfotografie, het is voornamelijk landschappen wat ik fotografeer, de Veluwse bossen rondom Harderwijk is hiervoor een perfecte uitgangspunt. Af en toe doe ik macrofotografie en soms zet ik wild op de foto. Af en toe portretteer ik ook personen, het kan dan zijn dat het in opdracht is of vrijwerk. Ik vind dat mijn werk best gezien mag worden, als het een muur komt te hangen ergens in Europa zoals Nederland, België, Luxemburg, Duitsland of Frankrijk vind ik zeker niet erg.

Alle werken van Gerard de Zwaan


Waarom je kiest voor Witte krokussen op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Witte krokussen

Koop de foto Witte krokussen van Gerard de Zwaan op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 567 676

Shop nu met 10% korting
Nog 6 dagen en 14 uur geldig!

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
123,-111,- Nu gratis verzending!
10% korting verrekend!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.