Witte kwikstaart in de Noorse bergen

- Werkcode: 1 073 619

Arja Schrijver Fotografie over Witte kwikstaart in de Noorse bergen

In de bergen bij Geiranger in Noorwegen, spotte ik dit vogeltje op een elektriciteitskabel. Ik denk dat het een Witte kwikstaart is. Het diertje bleef een tijdje op die kabel zitten, waardoor ik de tijd had om 'm te fotograferen. Hij was zichzelf aan het poetsen met zijn snaveltje en wat aan het rondkijken. Er stond wel wat wind, de veertjes van het vogeltje zijn een beetje opgeschud.

Het leek me aardig om ook wat van de omgeving mee te nemen in de foto, zodat er meer te zien is dan alleen het kwikstaartje én om de foto wat meer diepte te geven. Ik had niet veel ruimte, maar ik heb met mijn camera een beetje kunnen spelen met de compositie. Ik wilde in ieder geval wel dat de bergen op de achtergrond zichtbaar waren. En die bergen bevinden zich niet heel dichtbij. Ik stond zelf op camping Dalen Gaard, die wat hoger gelegen ligt ten zuidoosten van Geiranger. De bergen op de foto bevinden zich helemaal aan de andere (noord)kant van het Geirangerfjord, zo'n 5 km hemelsbreed van waar ik stond, maar we konden ze wel goed zien vanaf onze camping. Omdat het begin juni was, lag er nog sneeuw op de bergtoppen. Tezamen met de wolken in de lucht vormen de besneeuwde bergtoppen een mooi, natuurlijk decor voor het kwikstaartje dat een goed plekje heeft uitgekozen om zijn omgeving te observeren.
Arja Schrijver Fotografie profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Arja Schrijver Fotografie

Ik maak graag foto’s van de natuur, van kleurrijke bloemen tot de uitgestrekte landschappen van Schotland en Noorwegen. Foto's van Europese steden vind je ook in mijn shop. Wat voor foto's het ook zijn, ik creëer ze met het idee dat ze echt sfeer toevoegen aan je huis of werkplek.

Alle werken van Arja Schrijver Fotografie


Meer weten over Arja Schrijver Fotografie?
Lees het verhaal achter de beeldmaker!


Waarom je kiest voor Witte kwikstaart in de Noorse bergen op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Witte kwikstaart in de Noorse bergen

Koop de foto Witte kwikstaart in de Noorse bergen van Arja Schrijver Fotografie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 1 073 619
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
135,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden