Een Werk aan de Muur shop

Witte tulpen op zwart

- Werkcode: 35 036

JPWFoto over Witte tulpen op zwart

Witte tulpen. Bij de bloemhandel mooi samengepakt in een eenvoudige bos. In mijn hoofd is echter een idee ontstaan om deze bloemen op een meer bijzondere manier in beeld te brengen. Een mooi contrast van diep zwart, naar het zijdewit van de tulp. Ondanks het hoge contrast moest er toch een rustig en eenvoudig beeld komen. Door het kiezen van een zachte belichting van boven, kreeg ik een mooie evenredige belichting, met voldoende diepte. Klassiek gemengd met modern!
JPWFoto profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door JPWFoto

Wat ooit (jaren '90) begon als reisfotografie, groeide uit tot een uit de hand lopende hobby. Fotografie werd een dagelijkse bezigheid. Kleurnegatief werd dia, aangevuld met fascinatie voor zwart-wit fotografie. De Kodak T-Max, Tri-X en Ilford negatieffilms zette ik in mijn doka om in krachtige zwart-wit platen. Begin 2000 liet ik de doka achter me om me verder onder te dompelen in de mogelijkheden van de digitale fotografie. Inmiddels ben ik dagelijks bezig met het plezier van beelden creëren en zaken die daarmee samenhangen in Breda en verre omgeving. Mijn fotowerken sieren inmiddels menig website, brochure en - vooral ook - wand. Nog iedere keer kan ik daarvan met gepaste trots genieten!

Alle werken van JPWFoto


Meer weten over JPWFoto?
Lees het verhaal achter de beeldmaker!


Waarom je kiest voor Witte tulpen op zwart op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Witte tulpen op zwart

Koop dit digital art werk Witte tulpen op zwart van JPWFoto als reproductie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 35 036
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
105,- Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.