Een Werk aan de Muur shop

Woelige Wateren bij het Paard van Marken

- Werkcode: 65 209

Mark Leeman over Woelige Wateren bij het Paard van Marken

Golven rollen op de oever van het Markermeer bij vuurtoren "Paard van Marken". De foto maakte ik op een vroege ochtend vlak voor zonsopkomst. Ik wilde hier zo goed mogelijk de beweging van het water in beeld brengen. De kunst is dan het kiezen van de juiste sluitertijd om de beweging van het water niet te bevriezen, maar ook niet geheel detailloos te krijgen. Een halve seconde bleek hier de beste instelling te zijn. Daarnaast was het een kwestie van afwachten op een mooie golf en het kiezen van het juiste moment om af te drukken, wat de nodige foto's duurde om het beste resultaat te krijgen.
Mark Leeman profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Mark Leeman

Landschap- en natuurfotografie. Naast het verkopen van prints in deze shop, geef ik ook regelmatig workshops op het gebied van fotografie en nabewerking. Kijk op: http://www.markleeman.nl/workshops.html voor het overzicht van deze workshops!

Alle werken van Mark Leeman


Waarom je kiest voor Woelige Wateren bij het Paard van Marken op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Woelige Wateren bij het Paard van Marken

Koop de foto Woelige Wateren bij het Paard van Marken van Mark Leeman op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 65 209
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
111 Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.