Een Werk aan de Muur shop

Wolkenkrabber

- Werkcode: 35634

Paul Kampman over Wolkenkrabber

Wolkenkrabber. Het hoofdkantoor van Nationale Nederlanden in Rotterdam aan het Weena in zwart/ wit. Dit gebouw was met een hoogte van 151 meter van 1991 tot 2010 (Maastoren) het hoogste kantoorgebouw van Nederland. Het ontwerp is van de Friese architect Abe Bonnema en is beeldbepalend voor de skyline van Rotterdam.
Paul Kampman profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Paul Kampman

Gepassioneerd (beroeps) fotograaf. Ik ben sinds 1990 woonachtig in Rotterdam, de stad die bruist en leeft en waar altijd gebouwd wordt. Voor iemand die van architectuur houdt, is dit natuurlijk de beste omgeving. In mijn shop zul je dan ook veel foto's tegenkomen van de Rotterdamse architectuur in al haar facetten. Sommige gemaakt tijdens de blue hours, andere op dagen dat er prachtige Hollandse luchten te zien zijn. Daarnaast maak ik graag portretten van bloemen, zoals ik het zelf noem. Foto's die je laten zien hoe mooi bloemen zijn, zeker als je er heel goed naar kijkt.

Alle werken van Paul Kampman


Waarom je kiest voor Wolkenkrabber op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Wolkenkrabber

Koop de foto Wolkenkrabber van Paul Kampman op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 35634
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
149 Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.