Werkcode: 303319

World of Color

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Andere wensen?
gratis verzending!

Dit werk in jouw (woon)kamer bekijken?

Gebruik onze app en hang een werk virtueel op in je eigen ruimte. Met de werkcode hang je elk werk eenvoudig virtueel op in onze Android, iPhone & iPad app. Meer over de werking van de app .

Omschrijving

World of Color is een kleurrijke wereldkaart, geschilderd in acrylverf op mdf in een abstracte stijl.
Door het gebruik van vloeibare latex en verschillende technieken, is een schilderij ontstaan waarbij de wereldkaart zelf onbeschilderd is gebleven en de mooie houtvezels van de MDF tonen. Alle zeeën en andere wateren in het schilderij zijn op abstracte en kleurrijke wijze ingekleurd met acrylverf.
Het schilderij is een ware kleurenexplosie waarbij van veraf gezien de kleuren mooi in elkaar overgaan. Van dichtbij gezien zie je de mooie structuren en op scherpe wijze de penseelstreken en het reliëf (bij de randen) tussen het dikke verf en het het MDF-hout.
Het origineel heeft een formaat van 120x80cm, maar speciaal voor mijn webshop-collectie heb ik de wereldkaart bewerkt tot een mooie 16:9 breedbeeld verhouding. In deze mooie verhouding komen wereldkaarten het beste tot hun recht.

Wereldkaarten zijn zogenaamde 'story starters' en zorgen zowel thuis als op kantoor altijd voor leuke en interessante gesprekken over de mooie plekken die we met z'n allen hebben bezocht op onze mooie planeet.

Over Wereldkaarten. shop

"Wereldkaarten zijn story starters"Hangt er een wereldkaart aan de muur, dan heeft dit altijd een positieve aantrekkingskracht. Mensen komen samen en vertellen elkaar hun mooie en avontuurlijke reisverhalen over de locaties die ze bezocht hebben en welke locaties ze nog op het verlanglijstje hebben staan. Wereldkaarten.Shop is de webshop van Ricardo Bouman uit Zoetermeer. In het dagelijks leven werkt hij als freelance grafisch ontwerper en fotograaf. Hij is gek op het maken van (verre) reizen en stedentrips. En om zijn Wanderlust en het grafische vak te combineren, is hij in 2016 begonnen met het illustreren van handgemaakte Wereldkaarten, Land- en Stadskaarten in moderne en artistieke stijlen en met analoge- en digitale mediums. Zijn unieke designs zijn hier verkrijgbaar als hoogwaardige print op de beste materialen en in gewenste formaten. De officiële webshop bezoek je op: https://www.wereldkaarten.shop

Alle werken