Yoshi uit Mario Games - Pixel Art

van MDRN HOME

Yoshi uit Mario Games - Pixel Art van MDRN HOME

Koop dit werk op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 848987
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
105 Nu gratis verzending!
  • Gratis verzending
  • Verzendklaar binnen 7 tot 10 werkdagen

Omschrijving

Deze print is onderdeel van de serie "Ode aan Mario", geïnspireerd op mijn nostalgische voorliefde voor de retro games van Nintendo. De games van Nintendo waren vroeger opgebouwd uit pixels. Heel anders dan de grafische computerspellen van tegenwoordig. Dit is waarom "de pixel" ook terug komt in deze serie.

In deze print heeft een keer niet Mario de hoofdrol, maar zijn trouwe vriend Yoshi. Wat Yoshi precies voor dier is is niet helemaal duidelijk, maar hij lijkt uiteindelijk nog het meest op een dinosaurus. Het schattige diertje wijkt geen moment van zijn zijde tenzij 1 van de vijanden van Mario hem wegjaagt.

Een leuke print voor liefhebbers van retro games en abstracte kunst!

Dit werk wordt aangeboden door MDRN HOME

MDRN HOME profielfotoMDRN HOME biedt moderne, Scandinavische, minimalistische, abstracte en industriële premium posters, canvas prints en unieke, handgeschilderde kunstwerken aan. Ons doel is om voor elk budget een mooi stukje kunst te kunnen bieden. Doordat wij alles zelf ontwerpen en maken, kunnen we gegarandeerd hoge kwaliteit leveren.

Alle werken